Overzicht

Kortingsbonnen

Bij Dagtrip Doen kom je heel gemakkelijk aan gratis kortingsbonnen voor een dagje weg. Want waarom meer betalen voor een uitstapje dan nodig is? Vul enkele gegevens in, klik op "Kortingsbon aanvragen" en wij sturen je een gratis kortingsbon of kortingscode. De kortingsbonnen leveren een voordeel op tot wel 25% per uitje!
Print de kortingsbon uit en toon hem bij de kassa, of gebruik de gratis kortingscode bij het online bestellen van de kaartjes. Profiteer van een goedkoop dagje uit!

Gratis kortingsbon
Met kortingsbonnen van Dagtrip Doen betaal je gewoon een stuk minder voor de leukste uitjes. En zo'n kortingsbon of kortingscode is heel makkelijk te krijgen. In ruil voor een paar gegevens in (die enkel gebruikt worden om jouw gratis kortingsbonnen toe te sturen), ontvangt je direct de kortingsbon of kortingscode in jouw mailbox. Heel makkelijk en volkomen veilig.

Je krijgt daarna nog een mailtje met de vraag hoe je het uitje hebt ervaren. Daarmee kun je andere mensen helpen bij de zoektocht naar het leukste dagje uit.

Tickets met korting
Een dagje weg kan aardig in de papieren lopen. Koop daarom je toegangskaartje zo voordelig mogelijk. Op deze website kun je profiteren van gratis kortingsbonnen waarmee je direct korting krijgt aan de kassa. Wat dacht je van een uitje naar Miniworld Rotterdam, de Ajax Experience in Amsterdam of het Land van Jan Klaassen in de Achterhoek? Allemaal uitstapjes waar Dagtrip Doen kortingsbonnen voor weggeeft.

Goedkoop dagje weg
Wees dus geen dief van je eigen portemonnee. Vul een paar gegevens in, ontvang de gratis kortingsbon en neem hem mee naar de kassa. Je bespaart al snel 15% op de toegangsprijs! Er zijn ook uitjes waar je een gratis kortingscode voor kunt krijgen. Deze kortingscode gebruik je bij het online bestellen van je tickets.

Dagtrip Doen heeft niet alleen de leukste uitjes, maar ook de voordeligste!
Lees meer
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie