OverzichtKaart

Fietsen

Resultaten 1 - 3 van 3.

Fietsen hoort bij het vlakke Nederland, net zoveel als tulpen, molens en klompen. De wegen zijn goed, de fietspaden veilig en de fietsroutes talrijk. Vanaf het zadel zie je Nederland op zijn mooist. Neem de tijd, rust uit en geniet van een dagje uit met de banden vol lucht.
Dagtrip Doen verzamelt de leukste fietstochten en fietsarrangementen. Stuk voor stuk prachtige routes die je een andere kant van ons land laten zien. Het weidse landschap strekt zich en het is groener dan groen.

Fietsroutes
Het aantal fietsroutes in Nederland is oneindig groot. De ANWB heeft een eigen fietsroute planner en ook provincies en toeristische regio's bieden zo'n routeplanner voor fietsers aan. Tegenwoordig kun je op diverse websites zelfs je eigen fietsroute toevoegen.

Op Dagtrip Doen vind je alleen unieke fietstochten met een bijzonder karakter. Bijvoorbeeld een natuurrondleiding over de Veluwe. Tijdens deze fietstocht kom je, hopelijk, oog in oog met een edelhert of een wildzwijn. Deze wilde dieren kunt je spotten tijdens een pittig, 4 uur durend avontuur.

Fietsen en eten
Van een lange tocht in het zadel krijg je ongetwijfeld trek in wat lekkers. De fiets route mét diner, in de omgeving van Lieren, combineert het. Je trapt eerst door een prachtig landschap met water en bos en rijdt hier en daar een erf op. Daar haal je de lekkerste streekproducten die een chef-kok aan het eind van de fietstocht omtovert in een heerlijk gerecht. Een diner uit je fietstas!

Onderweg leer je de Veluwe goed kennen. Je kunt bij de verschillende tussenstops kennis maken met de lokale teelt en ambachten. En dat doe je helemaal in je eigen tempo. Ook geschikt voor een mooi dagje weg tijdens een fietsvakantie.

Een dagje uit met je fiets
Op de fiets kom je overal. Je kunt fietsen in Drenthe, fietsen in de Limburgse heuvels, maar ook fietsen in Amsterdam of in een andere grote stad. Combineer die sportieve uitjes dan met een andere activiteit die je op Dagtrip Doen kunt vinden. Gebruik daarvoor de handige kaart. Zoek de regio op waar jij een fietstocht wilt maken en plan je ultieme dagje weg. Of maak er een fietsvakantie van!
Lees meer
Categorie:
Sorteren op:
 • Natuurrondleidingen in de Veluwe

  Onder leiding van een ervaren wildgids ga je op zoek naar Veluws wild, de tochten vinden per voet of per fiets plaats. Vooral in de periode april tot half september...

  Vierhouten, Nunspeet, Gelderland
 • Fiets-diner route omgeving Lieren

  Door een prachtig landschap met afwisselend water, bos en vergezichten voert een fietsroute je naar verrassende erven. Op deze erven haal je de lekkerste streekproducten...

  Beekbergen, Apeldoorn, Gelderland
 • Fiets-diner route omgeving Voorst

  Deze fietsroute voert door een weids landschap met ooievaars en molenwieken, langs de IJssel en over slingerende bospaadjes. In je eigen tempo leg je een route af...

  Voorst Gem Voorst, Voorst, Gelderland
 •  
 •  
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie