OverzichtKaart

Binnen zwembad

Zwemmen in een binnen zwembad is het ideale uitje op een druilerige dag. Het mag dan wat tegenstrijdig klinken: de regen ontvluchten om vervolgens een duik in het zwembad te nemen, maar gegarandeerd dat in een overdekt zwembad de zon weer gaat schijnen. Want waarom alleen zwemmen in de zomer, tijdens de vakantie? Overdekte zwembaden genoeg in Nederland. Er is altijd een binnenbad bij jou in de buurt.
Overdekt zwembad
Lekker ontspannen of lekker inspannen in een overdekt zwembad. De kinderen leven zich helemaal uit en dat alleen al maakt het voor de ouders ook een geslaagd dagje uit. Het is veel leuker dan binnen zitten en te kijken naar de regen die tegen het raam slaat. Zwemmen is een gezond en sportief dagje uit en aangenaam voor jong en oud. Je kunt zelf een duik nemen, maar ook een goed boek lezen in de kantine terwijl de jongeren zichzelf vermaken.

Altijd een binnen zwembad om de hoek
In Nederland zijn er ruim 700 openbare zwembaden. En het merendeel daarvan is overdekt. De kans is dus heel groot dat je in een mum van tijd een duik kunt nemen in een binnen zwembad. Overdekte zwembaden vind je dus altijd in jouw buurt. Daarnaast zijn er talloze binnen zwembaden op vakantieparken en campings waar je meestal ook terecht kunt.

Tropische binnen zwembaden
De grotere binnen zwembad wordt ook wel een tropische zwembad genoemd. Deze overdekte zwembaden hebben vaak waterglijbanen, wildwaterbanen en een golfslagbad. Een paradijs voor de kinderen. Voor de ouders is er vaak een sauna, een solarium en een whirlpool. In combinatie met een horecagelegenheid is een bezoek aan zo'n overdekte zwembad een heerlijk dagje uit.

Bekende binnen baden in Nederlands zijn het Tikibad van Duinrell, Aqua Mondo op Center Parcs en Aquadrome in Enschede.
Lees meer
  •  
  •  
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie