OverzichtKaart

Winkelen

Resultaten 1 - 1 van 1.

Winkelen is voor de één een vervelende noodzaak en voor een ander juist een leuk dagje weg. Maar beiden zijn hier bij Dagtrip Doen op de juiste plek. Want hier vind je een selectie met de leukste plaatsen om te winkelen, de meest voordelige outlets en de gezelligste plekjes om eens flink te shoppen. Dat maakt het winkelen voor de één een stuk dragelijker en voor de ander een heerlijk uitje!
Even lekker shoppen
Op een zaterdag ziet het zwart van de mensen in de winkelstraten van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden. Ze struinen de winkels af, pauzeren op een terrasje en besluiten het dagje weg met een hapje. Shoppen is een razend populair tijdverdrijf. En sinds de komst van koopavonden en koopzondagen is het niet alleen op zaterdagmiddag druk in de stad. Shoppen doen we inmiddels de hele week door.

Niet alleen de binnensteden stromen vol tijdens vrije uurtjes. Je kunt tegenwoordig een compleet uitje plannen naar grote winkelcentra aan de rand van de stad, of naar een gezellige bazaar. Daar is van alles te vinden en heerst een ontspannen, gezellige sfeer. Daar kan online winkelen niet tegen op.

Goedkoop winkelen. Naar de outlet
In een outlet store koop je kleding of schoenen direct bij de fabrikant. Kies voor een speciale factory outlet center, zoals Batavia Stad of Designer Outlet Roermond, en je bent de hele dag aan het winkelen. Daar verkopen tal van fabrikanten gezamenlijk hun producten en kun je een heerlijk dagje winkelen.

De prijzen in een kleding outlet liggen doorgaans aanzienlijk lager dan in een normale winkel. Ook kun je er licht beschadigde artikelen vinden en voorraden die over zijn. Slag je slag en shop voordelig!

Bazaar. Een overdekte markt
Naar een bazaar ga je niet alleen om inkopen te doen. Deze overdekte markten staan bekend om de gezellige sfeer, de levendigheid en de etensgeuren. Maar lekker winkelen kan natuurlijk ook. De talloze kraampjes bieden een grote diversiteit aan producten. Van kleding tot fietsen en van streekproducten tot boeken.
Lees meer
Categorie:
Gekozen regio:
Sorteren op:
  •  
  •  
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie