OverzichtKaart

Uit met senioren

Wie denkt dat senioren de dagen doorbrengen achter de geraniums heeft het goed mis. Senioren zijn actiever en vitaler dan ooit. Genieten van je oude dag doe je door eropuit te trekken. Dagtrip Doen heeft talloze ouderen activiteiten verzameld en overzichtelijk gepresenteerd. De leukste uitjes voor senioren op een rij.
Ouderen activiteiten
We worden allemaal een jaartje ouder. Activiteiten veranderen, de uitjes worden misschien wat minder intensief, maar de lust om een dagje weg te gaan blijft. Pretpark, dierentuin en zwembad worden wellicht alleen nog met de kleinkinderen bezocht. Bij ouderen activiteiten denk je in de eerste plaats aan musea, wandelingen en culturele uitjes.

Ouderen activiteiten bieden veelal verdieping en zijn vaak leerzaam. Want voor kennisvergaring ben je nooit te oud. Er zijn diverse (kunst)historische wandelingen in prachtige oud steden, zoals Amsterdam en Den Haag, en er is altijd wel een mooi museum bij jou in de buurt.

Het voordeel van ouder worden is de senioren korting die vele activiteiten geven. Daardoor kan een dagje uit een stuk voordeliger uitpakken dan vroeger.

Op pad met open en oma
Zit je verlegen om een goed verjaardagscadeau voor opa of oma? Kijk dan eens op deze website bij "Senioren Activiteiten" en kies een dagje weg die past bij de interesse van jou grootouders. Waarschijnlijk vinden de kleinkinderen het net zo leuk.

Wat dacht je van een bezoekje aan het Openlucht Museum? Daar kan het jonge grut nog wat leren van de ouderen en met eigen ogen zien hoe het toen was. Een spannende, historische speurtocht (te voet of op de fiets) is natuurlijk ook een leuk idee. Of een bezoekje aan een natuurpark. Dat doet het goed bij de ouderen en de jongeren.

Kies hier jouw ouderen activiteit of juist het ideale dagje uit voor de hele familie!
Lees meer
  •  
  •  
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie