Recensies van Zwemparadijs de Scheg

7.8
Gebaseerd op 6 beoordelingen

Schrijf een recensie over Zwemparadijs de Scheg! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 9 + 3?
* verplichte velden
23 december 2014

Het is leuk, maar tijdens de vakantie is het heel druk en dat is niet relaxt. En bij de wildwaterbaan moeten jullie een maximaal aantal personen gaan instellen. Dan gebeuren er minder ongelukken.

7
25 oktober 2014

Het is echt super om je hier een dag te vermaken.

10
11 augustus 2014

Mooi zwembad! Wel druk tijdens de vakantie. Leuke glijbanen en mooie sauna's. Horeca was prima. Veel keus en een boven gemiddeld assortiment voor een zwemparadijs. Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.

10
26 juni 2014

Voor 7 euro verwacht ik wel meer dan een normaal zwembad en dat was het absoluut niet. Maar 2 glijbanen, een wildwaterbaan en een leuke stroomversnelling. Het zwembad is onoverzichtelijk opgezet. Water gewoon warm en lekker. Het eten is goed met uitzicht op het zwembad. Hierover weinig op aan te merken. Voor de sauna moest je 2,60 euro per persoon bij betalen. We kregen een polsbandje en konden naar de sauna. Helaas, een groep jongens van 14-15 jaar met een mannetje of 15-20 die constant aan het ouwehoeren waren. Wij hebben dus totaal niet genoten van de rust. Af en toe werden ze gewaarschuwd, maar meer ook niet. Uiteindelijk werd er een jongen uitgezet, maar dit had al veel eerder moeten gebeuren. Dit heeft eigenlijk de dag verknald. Voornamelijk door het laffe optreden van de medewerkers. Jammer. Zeer zeker geen Scheg meer voor ons en al helemaal niet voor dat geld.

3
20 maart 2013

Super dag gehad. Lekker gezwommen en veel van de verschillende glijbanen af geweest. Het badhuis is erg netjes en relaxed. Ik had het alleen groter verwacht. Echt een aanrader voor een dagje uit!

8
27 februari 2013

Super leuke dag gehad. Lekker gezwommen en van de wildwaterbaan afgeweest (wel 30 keer, haha). Verder hebben ze een nieuwe glijbaan met allemaal lichtjes. Echt super leuk! Na afloop lekker in het badhuis geweest om heerlijk te relaxen! Top dag, echt een aanrader voor jong en oud!

9
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie