Recensies van Wildlands Adventure Zoo Emmen

5.2
Gebaseerd op 22 beoordelingen

Schrijf een recensie over Wildlands Adventure Zoo Emmen! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 6 + 10?
* verplichte velden
19 februari 2018

Vreselijk. Veel te duur, weinig dieren en belachelijke horeca prijzen. Binnen 2 uur weer buiten. Zonde van je tijd en geld. Denk dat het park binnen 5 jaar gesloten is!

2
14 mei 2017

Zal ik het iemand anders aanraden om naar Wildlands te gaan? Nee. Er waren zeker leuke dingen, maar uiteindelijk krijg je meer waar voor je geld wanneer je een willekeurig ander park bezoekt. Ik vind dat de makers het te hoog in de bol hebben gehad. Mijn oma heeft in haar rolstoel de hele dag gehobbeld, want de "doorgaande" weg is niet egaal. De attracties hebben we overgeslagen, omdat we de rijen te lang vonden. Ook hadden we niet de indruk dat de attracties zoveel meerwaarden hadden. Het ene werelddeel was leuker dan de ander. Het diepte punt was de tropen en dan met name het vogelgedeelte. Daar waren echt weinig dieren. Wildlands zegt dan dat je het nieuwe park niet moet vergelijken met het oude dierenpark, maar dat doe je toch. Het eten en drinken was belachelijk duur. Het personeel was jong en soms onbekwaam.

5
13 mei 2017

Wat een prachtig park. Mensen die hier geen dieren zien, lopen met hun ogen dicht. Prachtige giraffen, neushoorns, zebra's, gnoes, olifanten, leeuwen, bavianen, ijsberen, nijlpaarden en allemaal in een schitterende leefomgeving. Doodskopaapjes die links en rechts langs je door de bomen flitsen en prairiehondjes die bijna op je voeten springen. Een uniek park. Echt de moeite waard en ook echt niet duurder dan andere dierenparken. Verwacht inderdaad geen hokken met een uitstalling aan dieren, want dan ben je verkeerd.

9
4 mei 2017

Tegenvaller. Erg weinig dieren en veel te duur.

4
29 december 2016

Een hele grote flop. Gewoon niets. Geen sfeer en bijna geen dier te zien (alleen wat marmotten en dieren uit de kinderboerderij). Stikvol met tentjes om te eten. De hotdogs waren zowat de enige dieren die we te zien kregen.

1
16 oktober 2016

Zondag 16 oktober 2016 zijn wij in Wildlands geweest met onze kinderen. Het was een enorme teleurstelling. Het avontuur en de zoo waren ver te zoeken. De attracties waren geen attracties te noemen. De entree was veel te duur, het eten moesten we lang op wachten en als je als volwassenen patat wilt, dan krijg je een kinderbox. Het park is niet rolstoel vriendelijk en de kinderen konden op weinig plekken zelf de dieren bekijken (als er al dieren te zien waren). Er waren heel erg weinig dieren. Ook het parkeren is veel te duur. Voor iets wat zoveel geld heeft gekost, krijg je er weinig voor terug. Voor ons was dit de eerste en de laatste keer. Jammer!

3
2 oktober 2016

Voor mindervalide mensen is het park slecht gangbaar, onvriendelijk en niet oplossend.

2
17 september 2016

Wij zijn donderdag 15 september 2016 geweest. Ondanks de vele kritiek vonden wij het een mooi en ruimtelijk opgezet park. Ok, wel minder dieren dan in het oude park en de entree prijs is erg aan de hoge kant voor wat je te zien krijgt.

Wij waren met z'n tweeën en je bent gauw voor zo'n 4 uur pakweg 100 euro armer (en dan hebben we geen gekke dingen gedaan).

Tip: Parkeer je auto bij de Lidl in Emmen. Vanaf hier is het ongeveer 10-12 minuten lopen naar Wildlands. En bij terugkomst zit er aan de overkant van de Lidl een heel goed Eetcafé "De Zandsteeg" waar je prima kunt snacken voor weinig, want je hebt immers parkeergeld uitgespaard.

8
24 augustus 2016

Enorme teleurstelling! De verblijven van de dieren en de omgeving waren zeer mooi, maar daarentegen zijn er bijzonder weinig dieren te zien. De "shows en attracties" waren kort en infantiel. Vroeger het mooiste dierenpark van Nederland. Nu een deceptie waar ik nooit meer wil komen.

1
9 juli 2016

We zijn ondanks alle negatieve reacties toch gegaan. 4 volwassenen en een kind van bijna 4. Ik moet zeggen het echt een adventure park anno 2016 is. We hebben een geweldige dag gehad. Wat mooi van opzet en wat een ruimte voor de dieren. De ijsberen en de leeuwen bovenop hun rots. Top. De kas met de boten is super. Net zoals de bavianen. Ik kan nog wel even doorgaan. Ik kan werkelijk niets ontdekken waarover ik zou kunnen zeuren. De drie thema's zijn mooi uitgewerkt. Je volgt de route en komt overal. Voldoende rustplaatsen en vriendelijk personeel. We wonen in Limburg. Jammer, anders kwamen we zeker vaker. Over een paar jaar komen we zeker terug. Zal er zeker mooier op worden.
Ik kan alleen maar zeggen tegen alle negatieve reacties: geniet gewoon van al het moois.

9
5 juli 2016

Ik ging al niet met hooggespannen verwachtingen hierheen. Er zou namelijk nog maar 1/3 van het vroegere aantal dieren zijn, maar dat gaat eerder richting de 1/10. Als je ze al kunt zien, want het vergroten van de afstand tussen de dieren en bezoekers is niet hetzelfde als een natuurlijker habitat voor de dieren. Neem dus een verrekijker mee. De oude dierentuin verveelde mij nooit met een bezoek, ongeveer 3 a 4 keer per jaar. Veel te zien, interessant en educatief. Maar hier ga ik misschien over een paar jaar nog eens heen (maar ik vermoed dat het binnen 5 jaar moet, want dan is de boel failliet). Het is allemaal leuk bedacht en mooi gebouwd met allerlei thema's, maar probeer niet de Efteling na te doen. Had eens wat reclame gemaakt voor het oude park, zoals ik er nu mee wordt doodgegooid.

2
3 juli 2016

We hadden hoge verwachtingen en de laatste tijd leken de recensies ook weer wat positiever. Toch viel het erg tegen. Je betaalt erg veel geld voor wat je ziet en betaalt daarnaast ook nog tien euro voor parkeren. In een halve dag waren we volkomen uitgekeken. Het park ademt geen sfeer en voor de attracties moet je te lang wachten. De reden van de ontspoorde trein is ons ook totaal onduidelijk.

4
7 mei 2016

Vorige park was veel mooier en educatief veel beter opgezet. Lijkt nu meer op een combinatie met een attractiepark. Zonde. Ziet er mooi uit wat er gebouwd is, maar de attracties zijn niets voor ons.

6
26 april 2016

Een geweldige belevenis. Waren de laatste dag dat de oude dierentuin open was geweest, maar dit is toch heel wat anders. Echt prachtig.

10
25 april 2016

Ben het wel eens met de matige review. Park is schoon en vernieuwend. Vriendelijke medewerkers. Daar ligt het niet aan. Jungola is uitstekend voor de kinderen, maar de 3 "topattracties" rechtvaardigen voor mij niet helemaal de prijs. De omgeving oogt nog wat kaal. Het idee en de vormgeving is mooi en goed uitgewerkt. Anderzijds kijk je vanaf het park op vele woontorens en daarmee is de beleving voor mij weer weg. Voor mij is de uiteindelijke conclusie "net niet".

5
24 april 2016

Op 2 april hebben we het nieuwe park bezocht. Als eerst valt me op dat de meeste klachten komen van mensen die het park met het oude dierenpark vergelijken. Het is nu inderdaad minder dierentuin, maar het is zoveel leuker voor kinderen. Vooral in Jungola kunnen ze uren rondlopen en klimmen. Het is nu een avonturenpark met dieren geworden. Verder is de beplanting al redelijk mooi, maar dat zal in de loop van het jaar alleen maar mooier worden (nu zijn er nog veel bomen kaal). Ik mis de oude dierentuin op zich ook wel, maar dit lijken net 3 dierentuinen in 1. En volgens mij gaan we hier minstens net zo veel plezier aan beleven.

8
24 april 2016

We zijn vandaag geschrokken van wat we hebben aangetroffen. We verwachtte een mooie dierentuin, omdat er zoveel budget voor was uitgegeven en veel reclame voor was gemaakt. Maar wat we zagen was niks vergeleken de oude dierentuin. Je ziet bijna geen dieren, je moet veel lopen en je hebt weinig groen. Heel erg jammer dat er maar een klein deel van de oude dierentuin is meegegaan naar de nieuwe dierentuin, want daar waren onder andere de grote en mooie aquariums. De kinderen kunnen ook weinig zien. Je kan niet verwachten dat papa of mama de kinderen de hele tijd optillen om de dieren te kunnen zien. Doe hier wat aan. En zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen. Ik moet toegeven dat Jungola leuk is opgezet en dat dat ook het gevoel geeft van de oude dierentuin. Ik vind het jammer dat je een hele grote verwachting hebt, maar dat je dan toch zo teleurgesteld kan zijn.

3
25 augustus 2012

Ik woon in Emmen en vroeger was deze dierentuin zeer groot en uitgebreid. 2 jaar terug nog een keer weer geweest en dat was zeer teleurstellend, veel dieren zijn weg en je kunt het in 2 uur doen nu, waar vroeger echt een volle dag voor nodig was. Veel te duur en weinig sfeer als dierenpark.

3
3 april 2012

We hebben een beetje slechte dag gehad. Meeste dieren waren binnen vanwege het slechte weer. Hopelijk is het volgende keer beter.

4
10 januari 2012

Yucatán was voor onze kinderen van 4 en 6 enorm leuk. Een mooi opgezette speeltuin met water en krokodillen. We wisten niet vantevoren dat je alleen kaartjes kon kopen voor het nieuwe gedeelte "de Es". Dan ben je een stuk goedkoper uit. Je krijgt alleen niet veel dieren te zien daar. Wij komen zeker terug naar Dierenpark Emmen. Misschien dat we dan het "oude" gedeelte doen.

8
22 juli 2011

Beetje verwarrend was het oude en het nieuwe gedeelte, maar ondanks hebben we een heel leuk dagje gehad. Het is ook erg leerzaam voor de kinderen. Leuk om ook te zien hoe ze met waterzuivering omgaan. Ga zeker nog een keer terug. Echt een aanrader!

8
3 april 2011

Heel mooi, met niet alleen dieren maar ook leuke dingen voor de kinderen! We hadden ook heel veel mazzel met het weer.

9
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie