Recensies van Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen

3.0
Gebaseerd op 1 beoordeling

Schrijf een recensie over Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 10 + 3?
* verplichte velden
31 augustus 2014

Was voorlopig de laatste keer zo het nu lijkt bij Sauna de Woudfennen. Het drama begon al bij het bestellen van een tosti. Beide een tosti besteld. Eén met prei en een Hawaii. Komen ze het brengen weet ze niet welke tosti welke is, ze gaat maar weer terug de kok weet het ook niet. Dan komt het: moet u zelf maar even de tosti uit elkaar halen welke het is. Ok, dat nog tot daaraan toe.

Dan zou het Turks stoombad weer klaar zijn naar renovatie alles wat klaar was niet het Turk stoombad 1é maal geen stoom de 2é maal veel te veel stoom 3é maal weer geen stoom.

Dan ga je eten en bestel je wat van de kaart ook als dat komt vragen ze niet welke groente er bij kan, nee het word voor je geregeld dan zeggen ze had u dat moeten zeggen welke groente later word er gezegd ja het is een eenvoudige keuken dan nog kan je het aan je klanten vragen, ik had ook kunnen zeggen ik vind deze groente niet lekker.

Maar dat ze bij de receptie er zich van af maken en verschuilen we kunnen de bedrijfsleider niet te pakken krijgen, we heb er alles aan gedaan ook is het bedrijf gebeld voor de storing die komt niet want alles moet open gebroken worden is en blijft een zwak excuus. Ze zijn hier niet op voorbereid er werd niet een lijst gemaakt van mensen die klachten hadden zo zie dat ze daar niet goed voorbereid zijn op zulke dingen.

Dus totaal niet waar gekregen voor mijn geld.

3
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie