Recensies van Walibi Holland

8.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Schrijf een recensie over Walibi Holland! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 8 + 5?
* verplichte velden
25 april 2017

Het is gewoon geweldig voor de echte achtbaan liefhebber.

10
9 juni 2014

Door de vele attracties blijft het zeer leuk. Alleen heeft Walibi ook best veel nadelen. Het eten is heel duur en zeker niet geweldig, weinig aankleding bij de attracties en ze draaien niet met al hun materieel. Daarmee bedoel ik dat ze eigenlijk nooit een tweede trein erop gooien, waardoor er lange wachtrijen ontstaan.

7
31 augustus 2012

Onwijs leuk pretpark! Als achtbaan liefhebber zit je hier uitstekend! Alleen was het wel een beetje te druk. Volgende keer proberen buiten het hoogseizoen te gaan. Tussendoor wat gegeten in een restaurant op het park, maar deze was wel wat aan de oude kant en zeer slecht schoongemaakt. Zonde, want verder is het een leuk pretpark...

8
14 mei 2010

Walibi blijft een geweldig dagje uit! De achterbanen zijn echt super leuk en vooral de loopings. We hebben wel 1 keer pech gehad dat 2 achtbanen gesloten waren i.v.m. een technisch mankement! Wachtrijen zijn meestal ook prima te doen als je niet in het hoogseizoen gaat. We blijven Walibi toch minimaal 1 keer per jaar bezoeken :-)

9
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie