Recensies van Utropia

5.3
Gebaseerd op 6 beoordelingen

Schrijf een recensie over Utropia! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 5 + 3?
* verplichte velden
4 augustus 2015

Helemaal eens met de beoordeling hieronder van Saskia. Entreeprijs veel te hoog en wat een enorme tegenvaller. Zeker niet iets om aan te raden.

1
18 april 2014

De folder zag er veelbelovend uit, maar het park zelf viel heel erg tegen! Het gebouw was oud, klein en er was weinig te zien. Er hing ook een vieze geur binnen. We waren heel snel rond. Zelf de kinderen (6, 10 en 12 jaar) vonden het een teleurstellende uitstap...

1
16 maart 2014

Een oud gebouw, maar geweldig aan de binnenkant. Kinderen hebben het ontzettend naar hun zin gehad met vogels en vissen voeren. Mijn vrouw en dochter hebben het nog steeds over die visjes die hun handen schoon gegeten hebben. Helemaal gratis! Zag pasgeleden dat het ergens anders 30 euro kost! Ik heb heerlijk rondgekeken en heerlijk op het terras gezeten met uitzicht op de losvliegende vogels. Relaxen en gezellig met het personeel zitten kletsen. Super ervaring!

10
17 januari 2014

Is inderdaad klein, maar als je de tijd neemt is het super. Zelf vind ik het wel lekker dat het niet te groot is. Ik durf mijn kinderen hier in iedergeval helemaal hun gang te laten gaan en kan dan lekker zelf mijn eigen ding doen. De leukste ervaringen zie je pas als je je laat verrassen door de losvliegende vogels. Ze zitten overal als je maar goed kijkt! Logisch dat je dat niet in een half uur ziet! Iedere keer als wij er naar toe gaan komen we er uren later pas weer achter hoe lang we er weer geweest zijn. Gewoon omdat je helemaal tot rust komt. De kinderen vinden de vogels met van die potjes nectar eten geven geweldig. Mijn vrouw is niet weg te slaan bij die (gratis) doktervisjes waar ze iedere keer weer met zachte handen vandaan komt. Zelf vind ik het heerlijk om rustig op een bankje te zitten en te genieten van alles wat om me heen vliegt of op het terras lekker wat te eten of te drinken.

10
12 oktober 2013

Folder en website veelbelovend, maar het viel erg tegen. Klein, vies, het stonk en geen tropische tuin te bekennen. We waren er in een half uur weer uit en dan hebben we nog heel langzaam gedaan en uitgebreid vogeltjes gekeken met ons zoontje van 1 jaar oud. Belachelijk hoge entreeprijs.

Dagtrip NIET Doen!

2
24 november 2010

Wij zijn er deze week wezen kijken en hebben ons er prima vermaakt! Vooral de kinderen hebben genoten van het voeren van de vogels en het vissen voeren. De opzet is niet groot, maar wel overzichtelijk en betaalbaar. Wij gaan zeker nog eens terug.

8
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie