Recensies van Urban Oasis

8.5
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Schrijf een recensie over Urban Oasis! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 4 + 1?
* verplichte velden
20 februari 2015

We zijn met z'n tweeën voor een 2 uur durend arrangement geweest. We werden zeer goed ontvangen, waarna we een thee ceremonie aangeboden kregen. Helaas drink ik zelf geen thee, maar dit werd prima opgelost door mij een smoothie aan te bieden welke erg lekker was.

Daarna zijn we in het massage apparaat geweest. Dit is echt een aanrader! De zuurstof behandeling was lekker. Het parfum maken was echter het hoogtepunt.

Gastvrijheid: de werknemer nam de tijd om dingen uit te leggen en gaf ons ook tussendoor de ruimte om met z'n tweeën lekker te kletsen, doordat hij zich terugtrok.

Ambiance: apparaten waren schoon en alles zag er schoon uit. Ik vond wel dat het overige interieur er niet heel netjes uitzag. Je zag dat het een oud pand is.

8
23 februari 2013

Super leuke dag met vriendinnen gehad. We hadden dit nog nooit gezien in Nederland. Was alweer een paar uur verder voordat we het weer wisten :-). Wat een massage apparaat. Een echt bijzondere ervaring en ik kan het iedereen aanraden. Leuke en was alleen met ons eigen groepje.

9
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie