Recensies van Stadsarchief Amsterdam

9.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Schrijf een recensie over Stadsarchief Amsterdam! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 2 + 2?
* verplichte velden
8 september 2015

We hadden een hele enthousiaste gids die boeiend over de geschiedenis van de NHM en ABN AMRO vertelde. Vreemd dat we niet beseffen hoe belangrijk de NHM voor Nederland was. Leuk ook de tegenstelling in meubilair en kamers. Prachtig dat de oude stijlkamer is gehandhaafd. Moeten we echt blijven behouden. Echt een aanrader deze rondleidingen door een prachtig en uniek gebouw.

9
7 september 2015

Helaas heb ik van de kortingsbonnen geen gebruik gemaakt omdat wij verhinderd waren. Was al eens eerder met een rondleiding meegegaan en was zeer enthousiast.

9
17 augustus 2015

De rondleiding was een heel groot succes. We hadden een klein groepje, waardoor we heel veel konden bekijken. De uitleg van de rondleidster was heel deskundig.

9
31 juli 2015

Met de uitgebreide en deskundige uitleg van onze vrouwelijke gids (naam ben ik helaas vergeten) hebben we een groot gedeelte van het Stadsarchief (De Bazel) mogen bekijken. Veel moois gezien en nieuwe dingen gehoord. Kortom een fijne en interessante middag in het Stadsarchief Amsterdam. Kan het iedereen aanraden...

9
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie