Recensies van Rondvaart over de Linge

6.5
Gebaseerd op 6 beoordelingen

Schrijf een recensie over Rondvaart over de Linge! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 4 + 10?
* verplichte velden
3 mei 2017

Vorige week gevaren met de buffetvaart. Dit is ons erg bevallen, vanwege de gezellige sfeer aan boord. Het eten was lekker en super vriendelijk personeel.

9
24 april 2016

Vriendelijk en attent personeel. Prima keus bij het lunchbuffet.

8
27 januari 2016

Zeker geen aanrader. Onlangs een boottocht gehad met warm en koud buffet. Het buffet zou steeds aangevuld worden, maar dat is helaas niet gebeurd omdat er gewoon niets meer was om bij te vullen. Onbeperkt eten is dus echt onzin, want er was veel te weinig eten. Het bier was al dood geslagen voordat het geserveerd werd en ook de rest van het drinken kwam maar zeer matig door. Voor ons dus nooit meer.

1
9 mei 2015

Prachtige tocht. Hulpzaam personeel, keurige bediening en dat voor een kleine prijs.

10
7 november 2014

De Linge vanaf een hele andere kant zien is echt een hele leuke ervaring. Personeel was heel gastvrij en aan de buffetten wordt echt aandacht besteed. Aanrader!

10
22 februari 2013

Vaart om 17.30 af. Om 18.00 donker en dan is er niks meer te zien. Moonlight vaart noemen ze dat. Niks geen mooie verlichte Linge.

En het buffet is schandalig. Hoofdzakelijk patat, aardappel salade, nog meer salade en verder lege bakken. Zelfs de mayonaise werd niet aangevuld.

Eén goedkoop rotzootje.

NIET DOEN.

Oplichters zijn het.

1
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie