Recensies van Bleekemolens Race Planet Mijdrecht

4.3
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Schrijf een recensie over Bleekemolens Race Planet Mijdrecht! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 6 + 10?
* verplichte velden
5 maart 2014

Ik sluit me volledig aan bij de mening hieronder. Pas nog naar het speelparadijs geweest. Entree te hoog en als volwassenen moet je ook betalen. Iets betalen is niet erg, maar wat je ervoor krijgt. Het is er koud, heel smerig, de helft doet het niet, geld gooien in andere apparaten (naast je entree). Mijn man gaf nog aan "dat ze ├╝berhaupt hier geld durven vragen". Inderdaad kortingsbonnen alleen door de week. Dit was voor ons de laatste keer.

1
8 maart 2013

Onze zoon kart meerdere keren per jaar. Was het daarvoor Raceplanet met nog leuke (betaalbare) arrangementen. Dat is bij LOT66 niet het geval. Kortingsbonnen zijn alleen geldig op doordeweekse dagen of buiten schoolvakanties om. Dus wil je met kinderen karten, dan is er zoveel uitgesloten bij de kortingen of arrangementen dat je er met kinderen geen of nauwelijks gebruik van kan maken. Wij vinden het hier veel te duur. En als je gaat karten moet je ook nog apart een bedrag betalen om van het speelparadijs gebruik te maken. Met 2 jongens 2 rondjes karten, spelen, eten en het voor mezelf betalen van het speelparadijs (wat ik trouwens ook belachelijk vind, dat ik als ouder moet betalen voor een speelparadijs), kostte dit ons 100 euro. Dus LOT66 voor ons niet meer, tenzij ze met aantrekkelijker arrangementen gaan komen. Daarnaast waren de kartrondes in minuten ook korter dan dat we normaliter gewend waren. De mensen die er werken zijn wel bijzonder vriendelijk. Dus daar ligt het niet aan.

5
6 maart 2013

De kinderen vinden het geweldig. Lekker klimmen, klauteren en op skelters rijden.

7
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie