Recensies van Preston Palace

7.9
Gebaseerd op 15 beoordelingen

Schrijf een recensie over Preston Palace! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 5 + 9?
* verplichte velden
4 mei 2017

Oudbollig. Alleen leuk als je puur gaat voor het eten en drinken. Veel lawaai, voornamelijk dronken lui en toezicht is amper aanwezig. Grote zaal word altijd voor hetzelfde gebruikt: Oudbollige Nederlandstalige avonden. 2 keer geweest en wil het daar ook bij laten. Zeker niet voor herhaling vatbaar.

4
26 maart 2016

De hulp die je daar wordt aangeboden is zo vriendelijk. Als er iets niet naar wens is, maken ze het wel naar je wens. Ideaal met een 2 jarige peuter.

10
1 maart 2016

Mooi zwembad, maar het eten is ronduit slecht. Je kan naast een appel, sinaasappel, raket of Festini ijsje alleen een kroket, frikandel of bamischijf uit de muur trekken. Verder hebben ze niks te eten. Niet handig en voor zo'n hoge entree prijs is dat aanbod wel echt super slecht.

3
5 mei 2015

Ik vind het geweldig. Ook met mijn kinderen.

10
11 november 2014

Wel een leuk concept als je geen probleem hebt met de masale opzet. Er is veel te doen, veel te eten en de kamers zijn ruim en hebben een prima badkamer. Personeel is vriendelijk en doen hun best om de gasten het naar hun zin te maken. Zaterdagavond was wel heel druk in vergelijking met andere avonden, dus probeer die te vermijden.

8
26 augustus 2014

Met z'n tweeën hebben we lekker twee nachten genoten. Het was echt super en je komt niks tekort. Wat een beetje jammer was is dat de kamermeisjes stelen! Let dus goed op je spullen. Het ging om een dure parfum en het hoort natuurlijk niet. En het hotel doet hier helemaal niets aan.

7
24 juni 2014

We zijn al meerdere malen te gast geweest en met veel plezier. Wat een ambiance, heerlijk eten en vriendelijk personeel. We gaan zeker nog wel vaker naar Preston Palace.

9
6 november 2013

Afgelopen weekend zijn we bij Preston Palace geweest. We wisten niet echt wat we ervan moesten verwachten, aangezien we nog nooit in een “all inclusive” hotel zijn geweest. Maar het was echt super leuk! Er zijn echt veel activiteiten, dus je verveelt je niet snel. Het verbaasde me vooral hoe groot de kermis was. Het zwembad waren we helaas niet meer aan toegekomen, maar deze zag er wel heel mooi uit. Verder was het eten goed en er was ook meer dan genoeg keuze. De kamers en het restaurant waren schoon en de bediening was vriendelijk en redelijk snel. Dus eigenlijk niks te klagen gehad.

8
13 februari 2013

We zijn 1 nacht bij Preston Palace geweest. Zwembad is mooi, maar wel aan de kleine kant. Kinderspeelparadijs is heel leuk. Alleen zijn er wel veel ouderen. Wel lekker dat je onbeperkt kan eten en drinken!

8
31 januari 2013

We hebben het fantastisch gehad! We gingen van vrijdag tot en met maandag en we hebben ons totaal niet verveeld. Je kan er drinken, eten, bowlen, biljarten, zwemmen, ontspannen en nog veel meer. En in de avond rol je zo je bed in. Alleen was de kamer wat aan de kleine kant.

9
9 januari 2013

Afgelopen weekend bij het zwemparadijs geweest. Het zag er op de foto's groter uit dan in werkelijkheid, maar gelukkig was het niet druk. Je hebt wel echt het gevoel dat je op vakantie bent door de subtropische sferen. Hier gaan we zeker nog een keer terugkomen! Met de kinderen echt een leuk dagje uit.

9
3 november 2012

Geweldig hotel waar we al een paar keer zijn geweest. Goed eten en drinken, gezellige barretjes, karaoke, bioscoop en een geweldig zwembad. Echt een aanrader.

8
1 juli 2012

Afgelopen weekend zijn we met ons gezin (met 2 kleine kinderen) naar dit geweldige all inclusive hotel geweest. Alles is in buffetvorm en ook erg uitgebreid. Er is ook veel fruit aanwezig. Je kunt in ieder geval aanschuiven voor het ontbijt, lunch en diner in het restaurant van het hotel. Zwembad ziet er ook mooi en schoon uit. Niet te veel gloor. En lekker warm.

10
26 juni 2012

Prima hotel. Heerlijk eten. Fantastisch zwembad. Behulpzaam personeel. Met zes man sterk inclusief twee kleinkinderen een midweek in Preston Palace geweest. We hebben het reuze naar de zin gehad. We komen zeker nog eens terug. Een aanrader!

8
2 juni 2011

Goed hotel met schone kamers. Het personeel is vriendelijk! Het eten was ook heel lekker en zeer uitgebreid. Iedere dag wat anders. In de Preston zaal is er 's avond ook leuke muziek! Ook de kermis, de bowlingbaan en de midgetgolfbaan zijn leuk! We waren een week, maar eigenlijk was dit veel te kort.

8
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie