Recensies van Plopsa Indoor Coevorden

5.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen

Schrijf een recensie over Plopsa Indoor Coevorden! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 10 + 9?
* verplichte velden
4 mei 2017

Leuk park. Na het lezen van alle negatieve recencies was ik bijna niet gegaan. De horeca is duur, maar neem gewoon eigen eten mee. En klagen over de winkel? Onzin. Moet er soms iets gekocht worden? Entree is te duur inderdaad. Vooral de prijs voor volwassenen zijn buiten proporties. Leuk park voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar.

8
20 augustus 2016

Jullie moeten je werkelijk doodschamen Plopsa Coevorden. Onvriendelijke personeel, absurd duur en laat ik het maar niet hebben over de hele kleine ruimte met attracties. Dit kun je echt geen pretpark noemen. En hier kun je je echt geen hele dag vermaken. Een middag was al lastig.

Eten is hier niet te betalen. 3 euro voor een heel klein bakje friet, waarbij je nog 60 cent voor een ieniemienie zakje mayonaise bij moet leggen. Wil je een normale portie mayonaise? Dan ben je toch 3 zakjes á 60 cent verder. Een muffin voor 3,50 euro en dat is nog droge troep ook. En 3,80 euro voor een flesje water. Op een zaterdagmiddag is er maar weinig te doen. Ik snap waarom iedereen, die één keer geweest is, geen tweede keer terugkomt.

Daarnaast is jullie personeel niet allemaal even vriendelijk of behulpzaam. Klanten in het restaurant moeten hun frikandel maar uit de muur gaan halen. Helemaal aan de andere kant van de ruimte. Kom je daar, is het loket dicht en de muur leeg. Geen enkele kroket of frikandel. Waar je overigens 2,50 euro voor betaald.

Voor een aantal dingen moet je gewoon extra betalen, zoals schminken, bootje varen en eendjes vangen. En dat bovenop de entree. Die is normaal gesproken 18,75 euro, als je geen kortingsbon of kortingscode hebt. Een belachelijk hoge prijs voor wat je ervoor krijgt. Daarnaast 6 euro voor je parkeerkaart en veel geld voor het eten en drinken.

Niet alle attracties zijn open en zeker niet aan het einde van de dag. Dan wisselen ze per 2 attracties af, zodat ze per 2 attracties maar 1 medewerker hoeven in te zetten. Echt slecht!

En wat me hieronder in de reacties opvalt. Er zijn een hoop mensen die niet zo te spreken zijn, maar enkel de mensen die een positief iets schrijven krijgen een reactie van jullie. Ik hoop dat ik met het schrijven van deze reactie de mensen die twijfelen om jullie te bezoeken, de twijfel kan wegnemen door te zeggen: ga niet. En als je wel gaat: tas mee met eten en drinken.

1
23 oktober 2014

Kaartjes gekocht via Intertoys. Daardoor viel de entree mee vergeleken de 18 euro per persoon die ze aan de kassa vragen. Het is er niet heel groot, maar toch zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar wel wat leuke attracties. Wat ze absoluut niet goed doen, zijn de belachelijke prijzen voor eten en drinken. Een kant-en-klaar pannekoek voor 4,50 of een heel kleine koffie voor 3 euro. Dan nog 6 euro voor het parkeren en als je een foto wilt kopen die gemaakt is van je kinderen in een studio met 100 figuren kost dit 10 euro. Logischerwijs zag ik dat de meeste foto's achterbleven in Plopsaland. Nee, de prijs kwaliteit verhouding klopt gewoon niet. Overigens was het er ook erg rustig voor een dag in de herfstvakantie. Misschien een teken?

6
8 juli 2013

Het is een leuk park. Onze zoon van 4 heeft er genoten. Ik moet toegeven dat het leuk is, maar om je er een hele dag te kunnen vermaken? Dat is best lastig. Op den duur heb je alles wel gezien. En ze weten wel van prijzen. Een tosti kost er slecht € 6,50.

7
12 januari 2013

We waren er op een rustige dag. Leuk park, maar zeker geen anderhalf uur rijden waard. De Bobo show was erg leuk!

7
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie