Recensies van Paleis Soestdijk

9.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Schrijf een recensie over Paleis Soestdijk! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 9 + 7?
* verplichte velden
9 december 2011

Ik en mijn man hebben hier een onvergetelijke dag gehad. De deskundige gids was erg vriendelijk en vertelde op een leuke manier over de Koninklijke Familie met veel extra weetjes. Tijdens de rondleiding hebben we erg genoten van de mooi ingerichte vertrekken en de prachtig paleistuin. Daarna iets lekkers gedronken in de orangerie en souveniers gekocht in het winkeltje. Bijzonder geslaagd! Weer veel te weten gekomen over de geschiedenis van ons koningshuis.

8
31 oktober 2011

Ik ben vorige week naar paleis Soestdijk geweest en vond het fantastisch! Indrukwekkend om te zien waar de Koninklijke Familie gewoond heeft en rond te mogen lopen door een stukje Oranje-Nassau geschiedenis. De gids was buitengewoon deskundig en wist veel extra's te vertellen. Heerlijk gewandeld door de prachtige paleistuin (park) en daarna een kopje koffie gedronken met appeltaart in de oranjerie. Enige minpunt: je mag binnen geen foto's maken en niet alle privevertrekken zijn openbaar.

10
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie