Recensies van Ouwehands Dierenpark Rhenen

6.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Schrijf een recensie over Ouwehands Dierenpark Rhenen! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 4 + 2?
* verplichte velden
27 april 2015

En dat noemt zich een dierentuin. Ik kom ook wel eens in NaturZoo Rheine (Duitsland). Dat is een prachtig park met vrolijke dieren die veel vrijheid hebben. Hier in Rhenen zie je alleen maar vieze kooien en smerige dieren. Hier mag de inspectie wel eens goed over nadenken. Ik werd er droevig van, net zoals de dieren daar. Ze stralen gewoon pure ellende uit. En dan de prijs van 21 euro per persoon en 7 euro voor parkeren. Met 4 personen dus 91 euro in totaal. In NaturZoo Rheine, net over de grens bij Enschede betaal je 7 euro per persoon en voor 4 personen dus 28 euro. En parkeren is gewoon gratis. En nog veel belangrijker: de dieren en hun verblijven zien er veel beter uit.

1
28 november 2013

Wat een geweldig park. Met goed verzorgde dieren in een prachtige leefomgeving. Echt helemaal geweldig. Bruine beren die na een slecht leven eindelijk een fijne oude dag mogen genieten. En vrolijke ijsberen die de show stelen. Ik wordt er helemaal blij van.

9
11 juni 2011

Op 2e paasdag hebben we hier met ons gezin (ik en mijn man met 2 kinderen van 4 en 6 jaar) heel veel plezier beleefd. De wilde dieren hebben vooral veel indruk gemaakt bij onze jongste dochter. Park is overzichtelijk en netjes onderhouden. Prijs voor entree / consumpties zijn redelijk. Naar mijn mening zijn op sommige plaatsen de dierenverblijven een beetje klein. Bezoekers aantal was verder iets drukker dan we verwacht hadden, maar dat is logisch met zulk prachtig voorjaarsweer! We gaan in het najaar weer een bezoekje brengen aan Ouwehands.

8
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie