Recensies van NEMO Science Museum

7.6
Gebaseerd op 5 beoordelingen

Schrijf een recensie over NEMO Science Museum! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 10 + 2?
* verplichte velden
21 april 2016

Ik vond het helemaal niet leuk en spannend. Alles was zo kinderachtig dat ik maar ben gestopt bij verdieping 2. Ik ben erg teleurgesteld en ik wil eigenlijk mijn geld terug.

1
12 januari 2013

Zeer leerzaam en een leuk museum voor kinderen. Vroeger toen het nog het Nint Museum heette, vond ik het als kind ook al erg leuk!

9
27 augustus 2012

Zeer leuk museum voor zowel ouderen als jongeren. Het was voor onze kinderen een grote ontdekkingstocht. Prijs was wel wat aan de hoge kant, maar dat is tegenwoordig niks nieuws meer bij alle musea en attractieparken.

8
6 november 2011

Met de 2 meiden zijn we met de trein een dagje naar NEMO in Amsterdam geweest. Heel goed te doen, vanaf het Amsterdam CS loop je linksaf en volgt je de museumroute. Het grote groene bootvormige gebouw is NEMO. Allemaal wetenswaardigheden en leuke testjes te doen. Zeker de moeite waard!

10
29 april 2011

Leuk en leerzaam museum, vooral ook voor kinderen! Makkelijk te bereizen, zo vanuit CS naar het museum.. toplocatie en leuke dag gehad!

10
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie