Recensies van Nationaal Militair Museum

5.5
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Schrijf een recensie over Nationaal Militair Museum! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 6 + 7?
* verplichte velden
21 juni 2015

Mooi museum hoor, maar de kleurstelling op veel plaatsen is vreselijk. Veel contrastverschillen door zwarte muren, glas en felle lampen waardoor er veel schitteringen optreden. Dat maakt het lastig focussen op de dingen die er te zien zijn. Daarnaast erg teleurgesteld dat het niet meer mogelijk is om in de vliegtuigen te kijken. Dit was op de oude (gratis) locatie altijd mogelijk d.m.v. trappen richting de cockpits. Stellingen zijn ook allemaal net te hoog voor jonge kinderen, waardoor deze veelal net over de rand kunnen kijken of zelfs net niet. Verder wel een erg mooie en uitgebreide collectie van alles wat militair is. Ondanks deze mooie collectie gaan wij niet zo snel meer terug.

6
2 januari 2015

Het museum zelf is hartstikke leuk. De toegang tot het museum is alleen zeer slecht geregeld. Mensen met ticket en zonder ticket gaan door dezelfde deur, waardoor zeer lange rijen ontstaan. Buiten staat een houten vliegtuig om in te klimmen met een omheining eromheen. Kinderen en ouders zien deze niet, zodat velen er overheen vallen.

5
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie