Recensies van Miniworld Rotterdam

7.8
Gebaseerd op 31 beoordelingen

Schrijf een recensie over Miniworld Rotterdam! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 7 + 2?
* verplichte velden
14 mei 2017

De tentoonstelling is hartstikke leuk, maar in het restaurant betaal je te hoge prijzen voor de kwaliteit van het eten. Een broodje ei is letterlijk een broodje met 1 ei, geen boter, geen sla of iets anders erop. En dat in vergelijking met een bord patat.

7
19 september 2016

Een hele leuke ervaring voor alle leeftijden.

8
19 januari 2016

Erg mooi en kundig gemaakt. Tevens goed meegedacht met de kleinste bezoekers met o.a. de verhoging rondom de tafels. Met natuurlijk als pronkstuk de Kuip. Waar mijn 2 jarige zoon en ik vaak zijn wezen kijken.

Zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen!

10
27 december 2015

Leuk om naar toe te gaan met kinderen. Mijn zoon is 2,5 jaar en heeft een paar uur vol interesse gekeken naar de treinen en gebouwen. Op veel plaatsen kan door een knop in te drukken licht en/of beweging geactiveerd worden. In de kelder wordt een nieuw deel bijgebouwd. Als deze af is gaan we zeker weer kijken.

8
21 november 2015

Ontzettend leuk om een kijkje te nemen in Miniworld Rotterdam. Zeker nu er een miniatuurversie is van Diergaarde Blijdorp. Ook leuk is dat het "nacht" wordt en je de stad bij nacht ziet.

9
7 november 2015

Leuk, maar niet heel groot. Mijn zoontje van 6 vond het super leuk. Met 2 uur heb je het wel gezien. Altijd de moeite waard om een kortingsbon te krijgen, want de prijs is vrij hoog voor de tijd dat je binnen bent. Verder is het slecht aangegeven. We moesten echt zoeken waar het zat, ondanks de navigatie.

8
10 oktober 2015

In één woord schitterend. Allemaal zo herkenbaar. Alleen vind ik de prijs wat aan de hoge kant.

8
12 augustus 2015

Het is heel erg mooi, maar de toegangsprijs zou in verhouding met de hoeveelheid wat je te zien krijgt en de tijd die je er doorbrengt wel lager mogen.

8
28 juli 2015

Saai, saai en nog eens saai. Binnen een half uur heb je het wel gezien. Staat totaal niet in verhouding tot de hoge toegangsprijs van 11 euro.

5
30 mei 2015

We hebben genoten. We kwamen ogen en oren te kort. Een echte aanrader voor jong en oud. We hebben ons ook laten plaatsen in de Kuip. Hadden poppetjes meegenomen en in de kleuren van Feyenoord geschilderd. Later bij de plaatsing geweest. Nu nog mooier met de helikopter er bij. Daarna naar de Euromast en met de splashbus gereden. Toen met de fiets een rondje om Rotterdam. Kan overigens ook lopend gedaan worden. We waren er een paar dagen. We zijn ook op de SS. Rotterdam geweest en hebben geslapen in het Delta Hotel in Vlaardingen dat tegen de waterweg (Maas) aan ligt. Een aanrader. We hebben echt genoten en kwamen tijd te kort. Wilde ook nog graag naar de bommerdement in de onderzeeboten loods. Van de zomer dan maar. Dan gaan we ook naar de open dag van Feyenoord en met Spido naar de Maasvlakte 2. Zo is er genoeg te zien en te beleven in Rotterdam. Hou ook rekening met het binnen komen en weggaan van de cruiseboten. Dus Rotterdam is een mooie stad met aanraders, zoals de waterbus naar Kinderdijk en de markthal. Mooi hoor.

9
9 mei 2015

Ik had de oppervlakte wat groter verwacht. Verder erg mooi. Het geheel ziet er verzorgd uit. We hebben op het station bij de inlichtingen de kaarten gekocht. Was goedkoper dan met de kortingsbon.

8
8 maart 2015

Miniworld is echt geweldig. Veel groter als ik dacht en vooral veel details. Ook voor ouderen zeker een aanrader, namelijk veel maquettes van oude en nieuwe gebouwen. Voor kinderen is er een speurtocht naar bekende figuren.

9
11 maart 2014

Is goed en mooi opgezet. Veel treinen die steeds voorbij komen. Mijn kleinzoon vond het het einde en hoopt later op een huis met een grote zolder. Restaurant beetje oud, maar toch gezellig.

8
2 maart 2014

Er is veel te zien. Leuk opgezet. Je kan er niet de hele dag doorbrengen en op de beneden verdieping was er geen beweging, dat was jammer.

8
16 januari 2014

Leuk om al die treinen te bekijken, plus de "stad" er omheen. Minpunt op de middag dat wij er waren was dat de Thalys niet reed en dat voor een treinenfestijn! Prijs aan de hoge kant, maar met de kortingsbonnen nog net te doen.

7
29 oktober 2013

De moeite waard om te bekijken. Vooral de vele herkenningspunten uit Rotterdam doen mij als oud Rotterdammer goed. Mijn kleinzoon was er niet weg te slaan! Voor de (nabije) toekomst zou wat meer interactie met de trein(omgeving) een bezoek nog aantrekkelijker kunnen maken.

8
27 september 2013

Stond na moeizame reis met "Vervoer op Maat" op dinsdagmiddag voor de deur van Miniworld en kon er niet in. 3 uur moeten wachten tot "Vervoer op Maat" ons weer kwam ophalen (ik was met iemand die gebonden is aan een rolstoel). Geen leuke middag. Het regende ook nog.

1
16 september 2013

Een echte aanrader voor jong en oud! Prijs iets aan de hoge kant. Beneden is ook een expositie over de Hanzelijn. Met onze mannendag (vader en 4 broers) gaan we dit zeker bezoeken.

8
15 augustus 2013

Erg leuk om als Rotterdammer "jouw" stad in het klein, perfect gedetailleerd, terug te zien! Mijn dochter van 2 vond het ook geweldig! Zeker een aanrader!

9
8 augustus 2013

Hier moesten we eigenlijk al een tijdje naartoe. Vandaag was het eindelijk zover. Om 10 uur stonden we voor de deur, zodat het nog lekker rustig was. Het is vooral leuk om naar de details te kijken en als je oplet zie je iedere keer wat bijzonders (bijvoorbeeld Pipi Langkous en Kabouter Plop). Voor de volwassenen is het een sport om de gebouwen (uit Rotterdam en ook uit de rest van Nederland) te herkennen en kinderen volgen natuurlijk de vele treinen die voorbijkomen. En als het donker wordt is het natuurlijk extra bijzonder. Met alle lampjes ziet het er prachtig uit en lijkt alles heel anders. De prijs was aan de hoge kant, maar je ziet wel dat er veel werk inzit. En de kortingsbon scheelde toch weer een paar euro.

7
28 april 2013

Wij vonden het geweldig, vooral opa en de kleinkinderen. Een aanrader om nog eens te bezoeken. Meteen gezellig de stad in geweest.

8
15 maart 2013

Leuk, maar absoluut te duur voor het gebodenen. In de hal hing nog allerlei informatie over kortingsacties (bijvoorbeeld in combinatie met Plaswijckpark), maar die bleken al lang niet meer te gelden. Diverse zaken kwam wat onhandig en rommelig over, zoals de kluisjes ergens in de kelder en het restaurant. Je moet ook rond sluitingstijd niet meer naar het toilet willen (voordat je naar huis gaat), want die zijn dan al schoongemaakt...

6
14 maart 2013

Heel erg leuk. Onze kleinzoon wil er wel elke dag heen!

9
8 maart 2013

Op zich was het wel mooi opgezet. We vonden de prijs echter aan de hoge kant. We vonden het ook niet fijn dat iedere keer het licht minder werd.

6
2 maart 2013

Na enthousiaste verhalen besloten wij ook eens een kijkje te gaan nemen bij Miniworld Rotterdam. De kinderen vonden het heel leuk (3 en 7 jaar). Wij vonden de prijs iets aan de hoge kant voor wat je te zien kreeg. Wij hadden het iets groter verwacht. Ook vreemd dat wij voor plaatsen van de buggy moesten betalen (stond achter de kassa) en later een staanplaats voor buggy's zagen. Dit werd niet gezegd. Hartelijk dank voor de kortingsbon!

7
25 februari 2013

We hebben Miniworld met onze kleindochter van 3 jaar bezocht. Geweldig vond ze het. Wij trouwens ook. Echt een aanrader!

8
19 februari 2013

Mijn kleinzoon is echt gek op treinen. Als het aan hem ligt wilt hij iedere dag naar Miniworld in Rotterdam.

9
2 februari 2013

Heel veel handwerk, prachtige scènes...en zoveel leuke verhalen die te zien zijn...een echte aanrader!

9
30 januari 2013

Leuke dag uit. Niet om een hele dag te vullen, maar wel een goed dagdeel. Treinen zijn leuk om te zien voor kleine en wat grotere kinderen.

8
30 januari 2013

Prachtig voor mijn kleinzoon, die gek is op treinen!

9
23 oktober 2012

Was hier met mijn gezin van 2 kinderen (10 en 12 jaar). We hebben echt onze ogen uitgekeken. Wat is het groot en knap gemaakt. En vriendelijk personeel. Vooral bezoeken als je in de buurt van Rotterdam bent.

9
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie