Recensies van Familiepretpark Megapret

8.5
Gebaseerd op 20 beoordelingen

Schrijf een recensie over Familiepretpark Megapret! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 7 + 9?
* verplichte velden
18 mei 2017

Er is altijd wat te doen, zowel binnen als buiten. Het arrangement erbij is een aanrader.

9
15 mei 2017

Prima voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Dat is de ervaring met onze kleinkinderen.

9
26 april 2017

Onze kinderen van 3 en 5 jaar hebben zich prima vermaakt. Mooie speelhal (zowel binnen als buiten) en ook veel te doen. Personeel is vriendelijk en alles ziet er schoon uit. Het arrangement is voor kinderen genoeg.

9
30 maart 2017

Fijn park. Ook buiten erg leuk. Eén minder punt: wij wilden geen patat in ons arrangement, maar een tosti. Dit was geen probleem. Echter moesten we de saus nog wel apart betalen, ondanks dat de tosti bijna 1,50 goedkoper was dan de patat.

8
22 augustus 2016

Mooi en schoon park. En zeer vriendelijk personeel.

8
28 juli 2015

Prima locatie om te spelen voor zowel binnen als buiten. Goede service en genoeg zitplaatsen.

8
24 september 2014

Het was een goede dag om naar Megapret te gaan. Het is een park waar je met kinderen tot 10 jaar een fijne dag kunt beleven en dat vind ik een sterk punt. Het all-inclusive menu is voor grote kinderen erg weinig en je mag geen eten mee naar binnen nemen. Dit vind ik een nadeel. Ik begrijp dat je dan wel op één plaast moet eten, maar dat moet dan goed worden geregeld.

8
15 augustus 2014

Heel erg leuk en uitdagend park. Goede service. Park ook nog leuk voor een 10 jarige.

9
26 juli 2014

Voor kinderen is het erg leuk. Ook tijdens slecht weer. We hadden eigenlijk maar 1 punt van kritiek en dat was de waterglijbaan. Aan het eind van de glijbaan kom je, als je een beetje snelheid hebt, op asfalt. Dit is niet echt fijn voor je billen of rug en dat bleek ook wel toen iemand op zijn rug neer kwam. Allemaal schaafwonden dus. Hier moet wat aan gedaan worden. Bijvoorbeeld een waterbasin.

8
26 augustus 2013

We hebben genoten. Een top park voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Wij komen zeker een keer terug. Mooi opgezet, ziet er verzorgt uit en vriendelijk personeel. Het waterpretpark vinden we geweldig. Mooi systeem met aan/uit knop (waterbesparing). Over het spookhuisje wordt bij ons thuis nog gesproken. Voor kinderen een leuke kennismaking met spookgeluiden.

9
20 augustus 2013

De kinderen kunnen zich goed vermaken daar. Wel een beetje smerige toiletten, maar wel vriendelijk personeel.

8
18 augustus 2013

Wc's waren erg smerig met veel vliegen. We wilde het snitzel arrangement, maar dat schijn je te moeten reserveren. Dan maar het gewone arrangement, maar dat is hetzelfde als het kindermenu. Een klein bakje friet, een bitterbal en een frikadel stompje. Voor kinderen prima, maar voor volwassenen mag het wel wat royaler. Zeker omdat je geen eigen etenswaren mee mag nemen. Verder heel erg leuk gespeeld door verschillende leeftijden (1, 2, 3 en 5 jaar). Mooie en veilige speeltoestellen. Kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken. Komen zeker nog wel terug.

8
18 augustus 2013

Genoeg te doen. Erg leuk allemaal.

9
14 augustus 2013

Lekker dagje uit is bij jullie nooit een probleem. Laatste keer dat we er waren was het echt poepie heet, maar dan nog kan je elke kant op. Onze 2 kinderen vermaakten zich de hele dag. Lekker in het waterpretpark en gewoon lekker naar binnen toen het zelfs daar te heet was. Mooi dat dat kan!

En moeders zat heerlijk onder een luchtig afdakje van stro te genieten, onder het genot van een spannend boek en af en toe een heerlijk briesje.

9
14 augustus 2013

Het park was voor onze kleinzoon een uitstekend dagje uit. Hij heeft genoten, zowel binnen als buiten.

8
11 augustus 2013

Voor kinderen een leuk vermaak. De 6 krijgen ze van mij omdat je als ouders best wel wat intree betaald, maar er niets voor terug ontvangt. Er is niets waar je als ouders iets mee kan. We vragen ons dan ook sterk af waarom ouders intree moeten betalen. Als ouders er vrij in mochten of een koffie gratis kregen zouden ze een 8 krijgen...

Ik denk niet dat we er nog eens heengaan, aangezien er dichterbij ook leuk vermaak is waar we als ouders niets betalen. De kinderen vermaken zich toch wel.

6
6 augustus 2013

Het park is mooi aangelegd en is heel fijn voor ouders en kinderen. Ouders kunnen lekker rustig zitten met een kopje koffie of iets anders. De kinderen kunnen lekker spelen, zowel binnen als buiten (waterparadijs). Het waterparadijs is met dit warme weer een aangename verkoeling. Er is dan ook van alles te doen. Echt mega gaaf. Helemaal top.

10
4 augustus 2013

Binnen geweldig! We kwamen voor buiten, omdat het erg warm was die dag. Maar het waterparadijs werd door de "oudere" kinderen beheerst en daardoor durfden de "jongere" kinderen er niet te spelen. Jammer! Zijn maar weer naar binnen gegaan! Onze kleinkinderen zijn 4 en 2 jaar. Misschien een tip om tijdzones in te lassen voor zowel de oudere als voor de jongere kinderen.

7
5 maart 2013

Een echte aanrader voor oma's en opa's met kleinkinderen tussen de 2 en 8 jaar. Vriendelijke bediening, alles schoon. Gaan er zeker nog eens naar toe. Uiteraard ook voor ouders met hun kinderen. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken.

10
3 juni 2010

Leuk en betaalbaar park. Vooral ook waterpret is erg leuk.

10
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie