Recensies van Kröller-Müller Museum

5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Schrijf een recensie over Kröller-Müller Museum! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 7 + 10?
* verplichte velden
8 maart 2015

We waren met een grote groep en voor ons gevoel waren we niet echt welkom. Hoewel de vrouw van de kassa heel vriendelijk was en ons goed heeft geholpen, was het in de eerste ruimte meteen raak. We waren aan het praten over de kunststukken op een gewone toon. Meteen kwam er een medewerker naar ons toe en zei met een norse toon: "Het is hier geen pretpark, maar een museum. Dus wees stil". Vervolgens zijn we in het hele museum achtervolgt door deze medewerker. Je moet niet gaan zeuren als je een speurtocht uitzet voor kinderen en dat de kinderen vervolgens overleggen over de opdrachten. Nog even een rondje gelopen door de beeldentuin, maar daar was ook niet veel te beleven. Dus kortom een kindontvriendelijk museum waar een echte begravenis stemming heerst.

2
16 november 2014

Het Kröller-Müller Museum ligt midden in het Nationale Park de Hoge Veluwe. De inrichting van het museum is schitterend. Behalve het museum is er ook een grote beeldentuin. Als je alleen voor het museum komt ben je ook verplicht om entree te betalen voor het Nationale Park de Hoge Veluwe. Jammer, maar wel begrijpelijk aangezien het museum midden in het park ligt.

8
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie