Recensies van Julianatoren

8.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Schrijf een recensie over Julianatoren! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 2 + 1?
* verplichte velden
26 april 2016

Het was een superleuke dag en niet heel druk. We konden overal gelijk in. Zeker voor mijn kinderen van 4 jaar was het echt heel erg leuk. Ze konden met hun lengte al bijna overal in. En vaak ook zelfstandig. De achtbaan vonden ze het leukst. Niet te hard, maar precies genoeg voor kleine kinderen. De ingang van een attractie vinden was soms wel moeilijk, maar goed lezen is ook een kunst. De ingang van de attracties is meestal niet de uitgang, dus als je je kinderen in een attractie achterlaat, moet je zelf vaak omlopen naar de uitgang om ze weer op te vangen. Dat vonden mijn kinderen soms wel verwarrend. Maar met goede afspraken kom je ver. De show was ook hartstikke leuk en we hopen dan ook snel terug te komen.

9
11 mei 2015

Super leuk! En er is heel veel te doen!

10
23 oktober 2014

Alles staat er heel dicht op elkaar en doordat het heel druk was, kon je dus nergens bij. De langste rijen staan voor de WC, waarvan er veel te weinig zijn en daarnaast ook nog vies. Gelukkig hadden we gratis kaarten, want het is de entree niet waard. We zijn weer heel snel vertrokken!

3
27 juli 2014

Superleuk park voor de kinderen. Mijn dochter van 5 jaar en zoon van 2 jaar hebben het enorm naar hun zin gehad. Heel veel attracties, vriendelijk personeel en de prijzen vallen ook best mee. Ook is het park schoon, waaronder de toiletten. Wij gaan dit park zeker nog vaker bezoeken. Echt een aanrader. De wachttijd voor een attractie was ongeveer 5 minuten. Niet heel lang dus.

10
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie