Recensies van Generaal Maczek Museum

7.5
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Schrijf een recensie over Generaal Maczek Museum! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 10 + 6?
* verplichte velden
26 november 2013

Vindt dat er veel is verandert in die jaren. Daarom een pluim voor al die vrijwilligers die dat toch maar mooi voor elkaar krijgen.

8
26 mei 2013

Vind het interessant, maar nog niet uitgebreid genoeg. Er ontbreekt nog zo veel! Hopelijk kan er nog veel meer informatie verzameld worden. Had heel erg gehoopt ook de naam van Jan Podsiadi er tussen te vinden. Hopelijk heb ik z'n naam goed geschreven. Jan woonde in Kalisz waar ik hem en zijn vrouw enkele malen heb bezocht. Voor Jan heb ik contact gelegd met de Poolse vereniging in Breda. Een van de mensen van zijn regiment heeft Jan bezocht. Tot mijn spijt weet ik z'n naam niet meer. Probeer nog steeds de dochter van Jan te vinden. Haar naam is Yolanta Zimmiak. Zij woonde op Saperska 9 in Kalisz en werkte als kapster. Heb nog enkele foto's. Ook van Jan's graf. Is er a.u.b. iemand die mij helpen kan Yolanta te vinden?

7
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie