Recensies van De Efteling

8.8
Gebaseerd op 6 beoordelingen

Schrijf een recensie over De Efteling! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 1 + 2?
* verplichte velden
8 mei 2013

Verre weg het leukste uitje in Nederland.

10
22 januari 2013

Erg leuk pretpark voor jong en oud. Je kunt je er makkelijk een hele dag vermaken, zoveel is er te doen en te zien. Er is veel aandacht besteedt aan de aankleding van de attracties zoals bijv. droomvlucht en het sprookjesbos, echt prachtig! Voor de bezoekers die van actie houden zijn er o.a. diverse achtbanen! Ook erg leuk!

8
8 november 2012

Een dag voor de start van de Winter Efteling zijn we nog even naar de "gewone" Efteling geweest, vanwege kaartjes die t/m 7 november geldig waren. Begin van de dag een beetje regenachtig, maar in de loop van de middag was het gelukkig een stuk droger. Eigenlijk een geweldige dag om te gaan. Helemaal geen rijen en overal lekker rustig. Alleen jammer dat de Droomvlucht dicht was. Zeker een aanrader om niet in het hoogseizoen te gaan...

9
7 maart 2012

Heel leuk dagje uit in dit attractiepark gehad. De aankleding is compleet, geen lege stukken langs de wandelroutes. Wel een groot park waarin je veel moet lopen om van het één naar het ander te gaan. Pluspunt is dat het alle dagen open is, zo kan je in minder drukke periodes ook eens komen. Hier ga ik zeker nog eens terugkomen...

8
4 februari 2012

Afgelopen weekend ben ik met mijn familie naar de winter efteling geweest. Het weer was guur en regenachtig met veel wind. Gelukkig was iedereen warm aangekleed en je kunt lekker opwarmen bij de verschillende vuurkorven door het park en gezellige verwamde terrasjes. Voor mijn neefje en nichtje van 5 was het sprookjesbos erg leuk maar ook best griezelig. Vooral de boze heks van sneewitje (spiegeltje, spiegeltje..) en de Chinese nachtegaal waren best heftig voor kleine kinderen.
Als het donker wordt komt de sprookjes sfeer echt tot leven. Het park is geheel versiert met vele lichtjes, lampionnen en bewegende lichtprojectie. verder zijn er zingende gospels rondom de verschillende kampvuren. Voor de rest zijn er niet zo heel veel spectaculaire attracties, maar de sfeer maakt het goed. Jammer dat de Vliegende Hollander gesloten was (was in onderhoud). Verder een hele gezellige topdag gehad. Voordeel bij slecht weer: geen lange wachttijden. Minpunt: redelijk prijzig en sommige gedeeltes zoals het spookslot zouden wel een make-over kunnen gebruiken (nieuwe technieken).

8
31 juli 2010

Je bent in de Efteling in een echte sprookjeswereld. Onze zoons van acht en zes vinden het geweldig. De muziekjes die je overal hoort zorgen ook voor een extra sprookjesachtige sfeer en een hoop blijvende herinneringen. Wij komen zeker terug! Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat ;-)

10
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie