Recensies van Ecomare

8.4
Gebaseerd op 141 beoordelingen

Schrijf een recensie over Ecomare! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 2 + 10?
* verplichte velden
17 april 2017

Het is een hartstikke leuk uitje!

8
27 februari 2017

Wij waren vorig jaar 30 jaar getrouwd en we gingen met ons gezin naar Texel. Daar zeer verrast doordat onze jongste zoon Symon Oevering was uitgenodigd om een zeehond uit te zetten. Wij waren er ook. Zo mooi dit. Bedankt hiervoor.

10
19 oktober 2016

Leuk om te zien. Heel goed ingericht voor deze dieren. Leuk personeel. Alleen helaas veel te duur voor wat je krijgt. Dat is erg jammer.

6
8 maart 2016

Erg fijne en leuke plek om te bezoeken. Ik kom er al jaren. Ondanks dat mijn zoon inmiddels 11 (groep 8) is vindt hij het nog steeds leuk om hier heen te gaan. Hij had een vriendin mee en die vond het ook súper. Jammer dat het mooie verblijf van de bruinvissen net in verbouwing was, maar we hebben genoten van de "huilers". We zijn er (zoals ieder jaar) zéker weer 3 uur geweest.

9
14 februari 2016

Leuk en leerzaam. Goed dat er zoiets is. De korting via Dagtrip Doen is ook fijn, anders is het best prijzig.

8
23 januari 2016

Super leuk. Veel te doen voor kinderen. Ze vermaken zich heel lang met alle "quiz" vragen. Je kan heel dicht bij de zeehonden komen. Dat is ook echt leuk. Verder is er nog een korte wandelroute met opdrachten.

9
17 januari 2016

We zijn zondag 10 januari 2016 in Ecomare geweest. Vroeger ging ik vaak naar Ecomare met school en je ziet nog wel herkenningspunten. Maar Ecomare is met zijn tijd meegegaan en door het interactieve element super leuk voor de kinderen. Het voederen van de vissen en de zeehonden was een hoogtepunt.

8
18 december 2015

Het is een leuk en leerzaam museum geworden. Vooral het aquarium is een trekker.
Jammer dat het tijdens ons bezoek zo hard regende toen de zeehonden werden gevoerd.

8
10 december 2015

We waren een gezellig weekend op Texel met mijn ouders. Ecomare hebben we bezocht. Het was zeker 20 jaar geleden dat we daar waren. Nog veel dingen zijn herkenbaar van vroeger, vooral buiten. Binnen super mooi geworden. Vooral het aquarium beneden is prachtig. Waren blij met de korting, want we waren met 8 personen en dan is het wel een duur uitje.

9
23 november 2015

Super leuk en interessant. We gaan zeker nog een keer als we weer op Texel komen.

10
15 november 2015

Een hele leuke en leerzame ervaring met enthousiaste medewerkers die vol overgave hun verhaal vertelde. Ook heel mooi opgezet. En voor de catering nog normale prijzen.

9
12 november 2015

Leuke voedermomenten met een helder en boeiend verhaal van de medewerkers. Educatief interessant. Ook leuk voor kleine kinderen (dreumes).

9
12 november 2015

Een mooi dagje uit en veel geleerd. Helaas werden er wat verblijven gerestaureerd, maar het personeel was heel enthousiast. Onze dochter heeft zich prima vermaakt en heel wat geleerd.

7
8 november 2015

Zeker de moeite waard om naar toe te gaan als je op Texel bent. Niet alleen voor kinderen leerzaam, maar ook volwassenen steken er nog wat van op. Mooie locatie. Personeel gaf goede uitleg en was vriendelijk!

9
6 november 2015

Echt een heel mooi centrum. Heb er met mijn zoon van 8 bijna 5 uur rond gelopen. Het is niet echt groot, maar een mooie combinatie van informatie, interactieve zaken en de dieren. Daarnaast nog een gratis duinwandeling met gids gemaakt. Is ook een aanrader. Ecomare organiseert ook nog excursies. Ik heb de excursie zeehond gedaan. Erg leuke informatie over zeehonden en een kijkje achter de schermen. Kost 9 euro per kind en 11 euro per volwassene.

9
3 november 2015

Mooi centrum. Naast buiten is er binnen ook heel veel te zien en te doen voor kinderen.

8
2 november 2015

We hebben ons prima vermaakt en met korting is het extra leuk natuurlijk.

8
31 oktober 2015

Wij zijn met 14 mensen met een verstandelijke beperking in Ecomare geweest. Het was fantastisch. Ze hebben er van genoten. Ook van de zeehonden voeren. De man die dat deed maakte er een heel leuk verhaal van, dus het is ook heel leuk voor kinderen. Een aanrader!

7
28 oktober 2015

Het is heel mooi opgezet, interessant en sfeervol. Ook voor kinderen is er goed over nagedacht, zoals de speurtocht en de leuke weetjes tijdens de duinwandeling. Goed bereikbaar vanaf station Den Helder met een bus kaartje.

9
25 september 2015

Veel meer dan alleen maar zeehonden. Prachtige aquaria en enthousiaste voorlichting.

8
23 september 2015

Het was heel leuk om de kleine zeehonden, de bruinvissen en het zeeaquarium te zien. En ook mooi om te zien hoe de zieke zeehonden worden opgevangen en de oudheid van de dieren. De ijstijd van de mensen was interessant en dat je kon stemmen over een beter Texel. Het was ons dus goed bevallen.

8
16 september 2015

Ga volgende week weer naar Ecomare, maar ben vorige maand ook al geweest en ik vind het erg goed. Zie er weer naar uit om heen te gaan. Als ik op Texel zou wonen dan zou ik een jaarabonnement kopen, zodat ik regelmatig met mijn kleinzoon er naar toe kan gaan. Wel over een paar jaar, want hij is nu nog maar 6 maanden oud.

9
13 september 2015

Heel indrukwekkend. Goed verzorgd en heel leuk opgezet. Als je Texel bezoekt moet je zeker ook Ecomare bezoeken. Zeer vriendelijk personeel met hart voor de dieren. Vooral de bruinvissen zijn een echte aanrader.

9
8 september 2015

Leuk en leerzaam om met kinderen te bezoeken.

8
3 september 2015

Leuk uitje met de kinderen.

8
30 augustus 2015

Ecomare was erg leuk. Na de verbouwing is het heel mooi geworden. Vooral het voeren van de bruinvissen en zeehonden was geweldig om te zien.

8
27 augustus 2015

Een leuk dagje uit met onze kleinzoon. Vanuit Schagen met de auto naar de boot. Fiets gehuurd en genoten van de vele mogelijkheden bij Ecomare.

9
26 augustus 2015

Prachtig park, mooi verzorgd en heel uitgebreid. Leuke shows met het voeren van de dieren. Interessant en leuk voor volwassenen en kinderen.

9
21 augustus 2015

Erg leuke dag gehad. Leerzaam, leuk en met een mooie wandelroute door de duinen te combineren. Wel viel het openbaar vervoer vanaf de boot tegen. Op de website staat dat buslijn 28 je naar Ecomare brengt. Dat klopt, maar er zijn 2 buslijnen 28. Wij hadden de pech dat we net de verkeerde bus hadden, waardoor we in een woonwijk in Den Burg 50 minuten moesten wachten op de volgende bus. De terugweg verliep overigens wel goed.

8
14 augustus 2015

Erg leuke dag gehad. De kinderen hebben genoten van de zeehonden, de bruinvissen en het aquarium. Absoluut de moeite waard. Wij waren daar met drie kinderen van 7, 6 en 4.

8
9 augustus 2015

Het was een leuke en leerzame dag.

9
3 augustus 2015

Bij een dagje Ecomare is veel te ontdekken voor jong en oud. Het voederen van de bruinvissen en zeehonden is erg leuk om te zien. Door de duinen nog een leuke actieve wandelroute voor kinderen. Kortom een leuk dagje uit voor het hele gezin.

9
29 juli 2015

Ontzettend leuk, interessant en leerzaam bezoek bij Ecomare gehad. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

9
28 juli 2015

Het voeren van de zeehonden met daarbij de uitleg was instructief en professioneel. Goed te begrijpen voor jonge mensen. Ook de aquaria binnen waren interessant. Al is de looproute wel erg donker. We hebben het erg naar ons zin gehad in Ecomare.

8
25 juli 2015

Mooi park met veel dieren. En een leuke speeltuin met water en een mooi stuk om te wandelen. Geen park voor een hele dag, maar groot genoeg voor de kinderen.

8
22 juli 2015

Geweldige dag gehad met het hele gezin. Informatief, leerzaam en het is lekker koel binnen. Buiten kun je naast de zeehonden ook nog mooi wandelen.

7
6 juli 2015

Ecomare is altijd leuk en leerzaam, ondanks dat het niet zo groot is. Klinkt wel wat belerend, maar het is leuk gepresenteerd. Vooral nu bij de Walvis expositie en de verhalenverteller. Er zijn ook duinwandelingen die beginnen of eindigen bij Ecomare. Veel interessants gezien en geleerd. We zijn er al een paar keer geweest, maar we blijven het leuk vinden. Zeehonden zijn geweldig!

7
22 juni 2015

Helaas vinden wij de attractie erg gedateerd. Met name het kantinegedeelte was 25 jaar geleden ook al povertjes.

De expositie is erg donker en met veel op- en afstapjes. Dus niet echt geschikt voor ouderen. Mijn vader werd even niet lekker door een evenwichtstoornis in het donker.

De prijs-kwaliteitverhouding is onder de maat. Erg duur voor wat je krijgt. Niet enthousiaist dus. Ecomare is toe aan vernieuwing.

4
2 juni 2015

Overzichtelijk, leerzaam en er werken vriendelijke mensen.

9
28 mei 2015

Vriendelijk personeel. Een mooi dagje uit met onze kleindochters. Ze hebben zich heerlijk vermaakt met leuke en interessante onderwerpen over de natuur rondom Texel. De verhalen bij het voederen van de vissen werden met veel enthousiasme ontvangen.
De exposities van opgezette vogels waarbij de vogelgeluiden gehoord kunnen worden hebben we met veel plezier beleefd. Een aanrader om naartoe te gaan met een gezin die wat affiniteit met de "natuur" heeft.

7
27 mei 2015

Uitgebreid park met veel leuke activiteiten. Ook de kinderen vonden het leuk en niet alleen het voeren van de zeehonden.

9
23 mei 2015

Ontzettend leuk. Erg Leerzaam en de voertijden zijn ook erg leuk.

9
22 mei 2015

Leuke bedoeling. Een hyperactieve bruinvis, een hoop informatie en een speeltuin voor de kleine man. We hebben ons alle vier (3 volwassen en 1 kleuter) prima vermaakt.

10
15 mei 2015

Mooi park met een mooi aquarium. En interessante exposities.

9
15 mei 2015

Leuk en leerzaam. Mooie walviszaal. Als je bang bent voor meeuwen is het voeren van de zeehonden wel een dingetje. Die vliegen rakelings over je hoofd :-)

8
14 mei 2015

Mega leuk en veel geleerd. Aanrader om nog eens te gaan.

8
8 mei 2015

Het was een erg leuke en leerzame dag. De appeltaart en het saucijzenbroodje in het restaurant smaakte erg lekker.

9
4 mei 2015

Het ziet er perfect uit. Wij hebben een hele leuke middag gehad.

9
3 mei 2015

Goed opgezet. Leuk en leerzaam voor zowel volwassenen als kinderen. Vooral de wandeling buiten is leuk voor kinderen en door de opdrachten blijven ze bezig.

8
2 mei 2015

Het ziet er perfect uit. En de opdrachten voor kinderen zijn goed bedacht.

9
13 april 2015

Heel leuk om zo dichtbij de zeehonden te zijn. Wordt veel uitgelegd. Het is niet heel groot. Wij hadden heel mooi weer, dus de kinderen konden lekker buiten spelen.

8
11 maart 2015

Het is een heel leuk park. Wij hebben een hele leuke middag gehad.

9
11 maart 2015

Het was een mooi opgezet stukje educatie voor de kinderen. Ook als jonge volwassene vonden wij het interesant.

9
7 maart 2015

De korting van Ecomare via Dagtrip Doen had ik snel gevonden op het internet. Zeer goed bevallen.

9
26 februari 2015

Gezellig, interessant, overzichtelijk, vriendelijk, innovatief, ordelijk en nette prijzen in het gezellige restaurant. Een aanrader!

8
29 december 2014

Het is super mooi geworden. Wij zijn al vaker naar Ecomare geweest in de laatste 10 jaar met onze zoon van 10. Maar nu waren we in december 2014 weer geweest. Er was zoveel moois bijgekomen en vernieuwd. Complimenten! Prachtige nieuwe walvis zaal met interactieve spelletjes. De bruinvissen en zeehonden buiten waren toegankelijk en lief. Een aanrader. Ligt heerlijk in de duinen, dus je hebt ook echt een buiten ervaring.

9
14 november 2014

Het was erg leuk en er is heel veel te doen voor kinderen! Mijn neefje van 3 vond het geweldig bij de shows en om naar de kleine zeehonden te kijken. Echt een aanrader dus! De prijs voor de entree kan wel iets goedkoper...

8
11 november 2014

Erg prijzig voor wat je krijgt.

5
10 november 2014

Super leuke attractie! Genoeg te doen (wandeling door de duinen met verschillende activiteiten, speurtocht, walviszaal en natuurlijk de zeehonden). De excursie die ze aanbieden is ook een aanrader. Wij hebben ons de hele dag vermaakt. 1 minpunt: het restaurant is minimaal en heeft weinig sfeer.

9
7 november 2014

Voor een klein eiland is dit een grote attractie. Alles was gemakkelijk te doen. Het was een mooie dag. Er werd zelfs gewezen op extra korting als je meerdere attracties op het eiland bezocht.

9
7 november 2014

We hebben ons opgegeven met 3 personen en speciaal voor ons hebben ze de duinwandeling geopend. Wegens geen belangstelling was de activiteit al gesloten. Top! De wandeling was zeer geslaagd en zeker voor ons was het een privé rondleiding.

9
7 november 2014

Goed werk. Maar voor een grote familie wel duur voor hetgeen er te beleven valt.

7
24 september 2014

We hebben een leuke dag gehad in Ecomare. Voor de kinderen ook leuk, omdat men hier veel leert over de zee, zijn natuur en de problemen.

8
26 augustus 2014

Meer dan prima! Kortingsbon is voor 4 personen. 2 keer uitgeprint en werd geaccepteerd voor 6 personen.

9
24 augustus 2014

Ik was speciaal voor de walvisdag gekomen en heb erg genoten van alles wat geboden werd. Mijn complimenten voor de fantastische walviszaal. Wat zijn de skeletten mooi.

10
16 augustus 2014

Het bezoek aan Ecomare met onze zoons van 9 en 12 jaar was een succes. Leerzaam en leuk.

9
15 augustus 2014

Wij vonden Ecomare heel leuk. Je kan dicht bij de zeehonden komen en de walviszaal was ook heel interessant. We hopen er zeker binnenkort weer terug te komen. Ecomare ligt ook dichtbij een prachtig strand, dus dat is een te gekke combinatie.

9
13 augustus 2014

Ecomare is echt een tip om een keertje naartoe te gaan als je op Texel bent. De verblijven van de zeehonden zijn prachtig en ze zijn zo dichtbij dat je de zeehonden aan zou kunnen raken. Voor kleine kinderen is er pas een leuke speeltuin aangelegd en je kunt er heerlijk wandelen door de duinen. Er wordt veel informatie gegeven over het leven in de zee en op Texel. Vanuit Ecomare worden ook veel activiteiten georganiseerd.

8
9 augustus 2014

Kortingsbon werkte perfect. Geweldige opzet, informatief en educatief.

10
8 augustus 2014

Alle bassins zijn sinds kort vernieuwd en er zijn nu meer bassins. Nu zijn de dieren veel beter ondergebracht en kun je ze ook goed zien. Ook zijn er leuke educatieve shows. En er was ook een poppentheater voorstelling voor de kinderen. Heel leuk gedaan. Altijd een aanrader en zo sponser je ook de opvang zelf. En je kunt ook met een "gids" een duinwandeling maken.

8
7 augustus 2014

Kortingsbon werd direct geaccepteerd. Leerzaam, leuk en onze kinderen (4 en 5 jaar) vonden het geweldig!

8
30 juli 2014

We waren een dagje uit met de kleinkinderen. Ze hebben erg genoten. Het weer zat ook mee. Dus super!

9
23 juni 2014

Leuk opgezet! Erg leuk voor onze oudste zoon van 4. Voor de jongste van 1 was het op een gegeven moment wel klaar (geen speelgelegenheid ofzo). Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

8
14 mei 2014

In één woord fantastisch! Schitterende dag daar gehad.

9
14 mei 2014

Leuk, gemoedelijk en klein informatief centrum over de wadden en zeehonden. Voor kinderen tot circa 12 jaar erg leuk!

8
12 mei 2014

Bezocht met 5 tieners van 10 t/m 17 jaar. Interessant en origineel. Veel te zien en te doen. Prachtige omgeving.

9
5 mei 2014

Educatief, goed verhaal en goed doel.

8
3 mei 2014

Niet zo spectalulair. Lastig om een kind van drie te bouwen. Erg veel nadruk op informeren en wat minder op entertainment. Goed voor dierenwelzijn. Aardig personeel.

5
2 mei 2014

Erg leuk centrum. Goede combinatie van educatie en vermaak.

8
31 maart 2014

Ecomare is een mooi aangelegd educatief centrum. Naast de baden met zeehonden zijn er diverse andere interessante "attracties". Zo leren kinderen veel over het afval in de oceanen en de diverse vissen. Daarnaast een zeer leerzame show met de bruinvissen. Echt een aanrader om met kinderen te bezoeken.

8
2 maart 2014

Heel leuk gezinsuitje en veel te doen, waaronder deze vakantie een poppentheater!

8
18 februari 2014

Erg leuk informatief uitje voor groot en klein. Veel te doen, veel te zien. Prijs en kwaliteit verhouding is goed.

8
5 januari 2014

Leuk, leerzaam en mooi. Wij zijn er al vaker geweest.

8
26 november 2013

In één woord geweldig! We waren met de kleinkinderen. Nou, die hebben genoten! Het mooie is dat je bij de zeehonden aan het bassin kunt staan met voeren. De bruinvissen goed kunnen bekijken en natuurlijk de vissen, zout en zoetwater. Super. Alles goed uitgelegd en duidelijk. Onze kleinkinderen 3 en 5 moeten wel jaarlijks hier weer naar toe. Goed voor de betrokkenheid voor alles wat leeft. We hebben genoten, daarom een dikke 10.

10
9 november 2013

Super leuk uitje. Zeker als je kinderen bij je hebt. Ook de voederdemonstraties zijn leuk. De diverse tentoonstellingen zijn ook leerzaam. Aanrader dus!

9
6 november 2013

Een leuk park met veel informatie. Voor onze jongste van 3 net iets minder geschikt.

8
31 oktober 2013

Wij waren met onze dochter, schoonzoon en twee kleinzoons. Een van 5 jaar en een van 2 jaar. Beide kinderen hebben enorm genoten net als wij en zeker voor herhaling vatbaar. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het leuk en anders was. De kleinkinderen hebben van alles genoten. De uitleg van het personeel was zeer begrijpelijk voor kinderen, hulde.

9
28 oktober 2013

Erg leuk. Vooral de jonge "huilers" zijn zo aandoenlijk. Het inspireerde me zelfs tot een gedicht over de huilers, haha. Ontzettend leerzaam en boeiend Ecomare.

9
29 september 2013

Leuk uitje als je op Texel bent. Je kunt heel dichtbij de zeehonden komen. Voor kinderen erg leuk.

8
20 september 2013

Educatief uitje in een mooie omgeving met eigenwijze zeehonden.

8
17 september 2013

Een super mooi park waar ik uren rond heb gestruind met mijn vriendin. Een leuke rondleiding achter de schermen gehad, waardoor je je bewust wordt van het werk dat hier allemaal verzet wordt!

10
17 september 2013

Een geweldig park met een zeeaquarium waar je allerlei soorten vissen, zeesterren, schaal- en schelpdieren kunt zien. Verder vangt Ecomare zieke vogels en zeehonden op. Er zijn ook voederpresentaties. De dierenverzorger vertelt tijdens het voeren van alles over (de opvang van) zeehonden. Erg leuk! Achter Ecomare is een prachtig duingebied dat je alleen via Ecomare kunt bezoeken. Kortom, een aanrader!

10
13 september 2013

Prima in orde en zeer de moeite waard. We waren met de kleinkinderen.

9
12 september 2013

Heel veel informatie, duidelijk en goed opgezet.

9
5 september 2013

Ecomare geeft op een zeer natuurvriendelijke en Texelse wijze veel informatie over het leven in en om de zee. Een heerlijke relaxte sfeer, geen pretpark toestanden en dus heerlijk ZEN.

8
3 september 2013

Ik vond de prijs redelijk duur. Zie het meer als een goed doel, dus geen ramp. Het was wel mooi om te zien hoe ze die dieren verzorgen en uit zetten. Alleen de bruinvissen die er zitten vind ik toch een beetje te weinig ruimte hebben. Voor kinderen is het super. Ik kan nou niet zeggen dat alles veranderd is aangezien ze een verbouwing hebben gedaan.

7
28 augustus 2013

Mooie exposities, informatief, educatief en geschikt voor alle leeftijden. Straalt respect voor de natuur uit. De beste kennismaking met het eiland Texel en de natuurlijke omgeving!

8
22 augustus 2013

Het was weer een geweldige dag in Ecomare. Ik was met m'n zus en nichtje. Ze heeft genoten, wilde alles zien en weten. Kortom leuke dag en gauw weer.

9
18 augustus 2013

We hebben ons vermaakt. Twee shows mee kunnen pikken (was wel redelijk druk i.v.m. hoogseizoen) en binnen ook van alles te zien.

8
15 augustus 2013

Leuk en interessant voor jong en oud.

8
11 augustus 2013

Viel beetje tegen. Geen shows en weinig te beleven.

7
8 augustus 2013

Leuk en informatief. Past helemaal bij een vakantie op Texel. Voor elke leeftijd wel wat te doen en te zien. Alleen de parkeerplaatsen voor de auto zijn wel heel erg krap. Uitdaging om zonder deuken en krassen te parkeren.

8
7 augustus 2013

Vooral leuk voor kinderen en tijdens het eten geven. Als je op Texel ben, zeker doen!

8
6 augustus 2013

Mooi en leerzaam. We hadden alleen wat pech met het weer.

8
31 juli 2013

Heel leuk en leerzaam. Ik wist niet dat een zeeschildpad ook ribben had. Zo zie je maar weer.

9
25 juli 2013

Ecomare is heel erg leuk. Als je op Texel bent moet je hier geweest zijn.

10
19 juli 2013

Voor de tweede keer binnen een jaar naar Ecomare geweest. Mijn zoon van 4 vond het weer geweldig. Tip: kijk van te voren even wanneer het zeehonden voeren is. Dat is echt de moeite waard.

9
15 juli 2013

Leuke, leerzame dag gehad in Ecomare. Ook onze dochters van 15 en 17 hebben zich goed vermaakt.

9
11 juli 2013

Prima lokatie met duidelijke uitleg over de verzorging van de zeehonden.

8
7 juli 2013

Daar gaan we niet teveel woorden over vuilmaken. Het was in één woord GRANDIOOS, met hoofdtletters dus. Op alle fronten tot en met zelfs de verkoopster in het winkeltje. Ecomare, blijft boeien.

9
1 juli 2013

Heel leuk en zeer informatief. Vooral de opgezette vogels met geluid. Nieuwe (voor ons) aquarium is heel mooi. Handig dat bijna alle informatie ook in het Engels en in het Duits is. Alleen jammer dat de vogelopvang leeg was.

8
24 juni 2013

Dit is een aanrader om naar toe te gaan! Onze kinderen (5 en 4) vonden de zeehonden prachtig om ze van zo dichtbij te zien. Ook de aquaria zijn erg mooi. Kortom, zeker doen als je op Texel bent!

8
19 juni 2013

Leuke aquaria in de kelder. Voor de kinderen de ultieme mogelijkheid om de zeehonden nu eindelijk van heel dichtbij te bekijken. Het waaide nogal hard buiten, dus het duinpad hebben we even overgeslagen, maar al met al een hele leuke dag gehad. Tip om te combineren met het Juttersmuseum verderop.

7
19 juni 2013

Wij waren hier met onze hele familie. Voor ieder is er iets te doen. Ook de kleinkinderen hebben erg genoten. Voor iedereen die Texel bezoekt zou ik zeggen vergeet Ecomare niet.

8
6 juni 2013

Het was een zeer geslaagde dag voor groot en klein! Hebben er veel gezien. Is een aanrader voor jong en oud. Mooie wandelroute door de duinen. Binnen en buiten veel te zien en te beleven. Gaan zeker nog eens terug!

8
6 juni 2013

Erg leuk. Vooral de presentatie bij de bruinvissen!

8
30 mei 2013

Een hele fijne trip voor jong en oud. Heel leerzaam en er is daar op het gebied van natuur veel te doen. De mensen die daar werken zijn erg betrokken en staan open voor uitleg over alles wat daar leeft en wat er te doen is.

9
30 mei 2013

Super gezellige middag gehad. Zeker buiten is erg leuk. Echt een aanrader als je op Texel bent!

8
28 mei 2013

Erg goed bevallen. Het weer was ons goed gezind en we hebben gezien dat de zeehonden eten kregen. Een geslaagd dagje uit met de kindjes.

8
25 mei 2013

Leuke dag gehad. En een mooie show bij de zeehonden en de bruinvissen. Het zeeaqarium is erg schoon.

8
24 mei 2013

Wij vinden het een erg leuk uitje. De zeehondenshow was leuk. Ook nog lekker gewandeld.

8
17 mei 2013

Leuk en interessant. Vooral de zeehonden en de verse vissen op ijs in de hall (verbinding met het allerdaagse leven).

9
12 mei 2013

Ecomare is een erg leuk park voor een paar uurtjes vermaak. Het personeel is erg vriendelijk. Voor jong en oud een echte aanrader als je op Texel bent.

10
10 mei 2013

Super mooi en ontroerend.

10
8 mei 2013

Ecomare was een leuke dag uit met onze kleine van bijna 2 jaar. Het centrum was goed opgezet qua ruimtes, er is voldoende verdieping en de medewerkers stonden mij vriendelijk te woord. Op een doordeweekse dag in april was het goed te doen qua drukte.

8
8 mei 2013

Wij waren aangenaam verrast door dit leuke centrum. Educatief, maar toch leuk voor de kinderen en aantrekkelijk gepresenteerd. Binnen leuke aquaria vol met zeedieren. Buiten natuurlijk erg leuk met de zeehonden (voeren is leuk om te zien) en je kan heel dichtbij komen. Ook opvang zeehonden zaten er tentijde van ons bezoek. Kortom...wij vonden het een leuke middag!

8
2 mei 2013

Ontzettend mooi geworden. Mooie buiten verblijven. Ook zeer vriendelijke medewerkers die alle vragen willen beantwoorden. Wij komen zeker terug.

8
24 april 2013

Leuk, vooral voor grotere kinderen (5+). Je kunt je er ongeveer 2 tot 3 uur vermaken. Vooral de uitleg bij de bruinvissen viel in de smaak.

8
22 april 2013

Super leuke ervaring. Erg leuk en leerzaam voor kinderen.

8
18 april 2013

Leuk, interessant en educatief uitje voor groot en klein. Erg leuk om de zeehonden van zo dichtbij te kunnen bewonderen. Als je op Texel bent, moet je dit echt gezien hebben!

9
3 april 2013

Een bijzonder leuk bezoek voor groot en klein. Niet alleen leerzaam, maar zeker ook amusant en eigentijds ingericht.

9
19 maart 2013

Mooi park. De buitenverblijven zijn mooi en je kan de zeehonden van dichtbij bekijken. Leuk uitje voor groot en klein.

9
27 februari 2013

Het is een leuk en informatief park. Wij hebben veel geleerd. En voor de kinderen was er genoeg te doen om zich te vermaken. Het voeren van de zeehonden en dergelijke is niet iets spectaculairs, maar daar in tegen was de ruimte waar je onderwater kan kijken weer erg mooi. Wel heel leuk dat je zo dicht bij zeehonden kan komen.

8
27 februari 2013

Als je eenmaal een zeehond in de ogen heb gekeken vergeet je dat nooit meer. Ik ben me meer in hun gaan verdiepen door het boek van Ecomare aan te schaffen. Een bijzonder moment was het contact dat we hadden met een rog. Uit enthousiasme kwam ze boven water en keek ons recht in de ogen aan. Ook dat vergeet ik nooit meer. Het ziet er allemaal heel netjes en schoon uit. De informatie is erg educatief.

10
25 februari 2013

Leuk om zo eens heel dicht bij de zeehonden te kunnen. Het ziet er allemaal heel netjes en schoon uit. Het binnen gedeelte was voor mij (omdat ik een evenwichtsstoornis heb) wat lastig, omdat het allemaal schuin en a-symmetrisch loopt. Maar de informatie is duidelijk en netjes. Zeker voor kinderen is dit erg leuk!

9
30 januari 2013

Ecomare is zowel voor groot als klein educatief. We komen hier ieder jaar en toch blijft het leuk. Zeker als de verzorgers iets gaan vertellen, of als je in het laboratorium proefjes mag doen. En uiteraard zijn de zeehonden en tuimelaars lief en vertederend om te zien.

9
30 januari 2013

Leuk dat je de zeehonden vanaf zo dichtbij kan zien. Prima uitleg van de verzorgsters en Ecomare is zonder meer een bezoek waard, ook in de wintermaanden!

8
30 januari 2013

Erg leuk en ook zeer leerzaam voor de kleinkinderen.

8
12 januari 2013

Leuk opgezet en een erg leuke dag gehad! Weet nu weer veel meer over zeehondjes.

8
3 januari 2013

Erg leuke en informatieve dag gehad! Vooral het zeeaquarium was interessant. De medewerkers zorgen goed voor de beesten. Ga vooral zo door!

8
19 september 2012

Niet heel groot, maar wel heel leuk en mooi opgezet! En de jonge zeehonden zijn heel lief.

9
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie