Recensies van Dolfinarium

5.7
Gebaseerd op 6 beoordelingen

Schrijf een recensie over Dolfinarium! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 5 + 1?
* verplichte velden
17 november 2015

Wist u dat deze dieren op een vreselijke manier gejaagd en gevangen worden (en de rest van hun families bruut afgeslacht worden) en dat voor ons plezier? Ze zijn niet gered maar gewoon gevangen en mishandeld. Veel plezier!

1
21 februari 2013

Een leuk dagje uit, waar veel te zien is.

8
21 februari 2013

Erg bijzonder om zo dichtbij deze dieren te zijn.

10
12 januari 2013

Ik vind het een leuk dierenpark, maar vind het zo jammer dat je continue op je horloge moet kijken, omdat je anders weer een leuke show mist. Dus echt een relaxt dagje uit is het niet helemaal.

5
27 oktober 2010

Leuk dierenpark waar vooral veel te zien en te doen is, voor zowel ouderen als de jongeren. De shows zijn echt prachtig en je ziet vele onbekende exotische dieren. Mijn moeder die in een rolstoel zat kon ook bijna overal terecht. Eten is overal wel een beetje hetzelfde (voornamelijk junk food), maar dat maakte ons niet zoveel uit.

7
30 juni 2010

Entree kaarten mislijdend, 3 dagen van te voren 4 euro korting en 1 dag van tevoren 1 euro korting. Het kost allemaal al genoeg ook nog eens 7,50 euro voor parkeren schande.

3
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie