Recensies van Burgers' Zoo

9.6
Gebaseerd op 5 beoordelingen

Schrijf een recensie over Burgers' Zoo! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 6 + 5?
* verplichte velden
25 februari 2014

Super leuke dag gehad! Erg mooi park met veel leuke ontdekkingselementen voor kinderen. Op dit moment mijn favoriete dierenpark.

10
5 augustus 2013

Ben ongeveer 10 jaar geleden voor het laatst in Burgers Zoo geweest, maar 6 augustus op mijn verjaardag ga ik weer. Ben benieuwd hoe het er nu uit ziet. Kijk elke dag op TV naar Burgers Zoo. Heel interessant zo achter de schermen. Dus wordt een belevenis 6 augustus!

9
19 mei 2013

De mooiste dierentuin van Nederland. Je kunt er uren rondwandelen door het park. Oceaan en Bush zijn erg mooie attracties. Zeker goed voor een tweede bezoek!

10
30 januari 2013

We zijn er laatst geweest met de hele familie (inclusief kinderen) en hebben echt een leuke dag gehad! De kinderen vonden voornamelijk de Ocean erg mooi!

9
11 augustus 2012

Ik heb jarenlang een abonnement gehad op Burgers zoo. Naar mijn inziens is dit het mooiste dierenpark van Nederland dat is toegespitst op de beleving van de bezoeker van dieren in hun natuurlijke omgeving. Met name de (overdekte) Bush en Ocean zijn erg mooie attracties. Het is een prachtig en toegankelijk park voor jong en oud.

10
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie