Recensies van Body Worlds: The Happiness Project

8.8
Gebaseerd op 6 beoordelingen

Schrijf een recensie over Body Worlds: The Happiness Project! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 8 + 9?
* verplichte velden
28 mei 2015

Body Worlds was heel interessant. Ik ben nog nooit zo bewust geweest hoe alles in je lichaam werkt. De kinderen vonden het ook prachtig. Door de speurtocht hadden ze een doel en gingen ze samen op zoek naar de antwoorden. Ze hebben zich geen moment verveeld.

9
25 november 2014

Wat een indrukwekkende tentoonstelling. Prachtig om te zien. Het is makkelijk te bereiken, de moeite waard en ik ga zeker nog eens!

9
24 februari 2014

Wat een top expositie! Ik was ook naar Body Worlds in Amsterdam EXPO geweest een aantal jaar geleden, maar werd wederom verrast. Heel andere opstelling, super leuk thema (Geluk) en ik heb me dus weer erg vermaakt en verbaasd. Een must see!

8
24 februari 2014

Na het bezoeken van de tentoonstelling Body Worlds: The Happiness Project, ben ik een stuk gelukkiger. De tentoonstelling zat goed in elkaar en was erg leerzaam. Wist je dat je 40% van je geluk in eigen handen hebt? Body Worlds geeft een interessante en gedetailleerde beschrijving van het menselijk lichaam en hoe 'geluk' werkt. En je kunt er schommelen, heerlijk!

9
24 februari 2014

Als student biologie kijk je hier je ogen uit. Alles wat je leert over het menselijk lichaam, kun je hier van dichtbij en 'in het echt' bekijken. Indrukwekkend! Als je een rondleiding door een gids (een Anatomiestudent van de Universiteit van Amsterdam) boekt, krijg je ook nog de kans om alles te vragen. Leerzamer dan menig college. We zijn uiteindelijk ruim drie uur binnen geweest!

9
5 februari 2014

Ik ben naar deze expositie geweest met mijn hele familie. Erg mooi en leerzaam. Ik heb hierdoor veel geleerd over het menselijk lichaam. Een echte aanrader! Wel alleen gaan als je ook echt tegen het idee kan dat het echte mensen zijn geweest.

9
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie