Recensies van Blotevoetenpad bij Hof van Twello

7.1
Gebaseerd op 7 beoordelingen

Schrijf een recensie over Blotevoetenpad bij Hof van Twello! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 4 + 3?
* verplichte velden
18 september 2016

Superleuk pad. De kinderen en wij hebben genoten. Ze zaten flink onder de modder, maar dat is heerlijk toch? Leuk en afwisselend. Ook prettig om onderweg af en toe even op een bankje te kunnen zitten en genieten van de omgeving. De bordjes onderweg over hoe en waarom de bomen of beplanting daar staan zijn ook heel leerzaam. Aan het eind lekker afspoelen onder de pomp en de handdoeken lagen klaar...

9
17 juni 2016

Het was heel leuk. We waren er een paar jaar geleden ook al geweest, maar het Blote Voetenpad is nu nog veel leuker. Met een schitterende speelvijver, glijbaan, donkere bossen, water en modder. Het was een heerlijke middag. Neem schone kleren mee voor je kinderen en je geniet nog meer. En daarna een heerlijk zelfgemaakt ijsje op het nieuwe terras. Een aanrader!

10
21 augustus 2015

Vanmiddag gelopen met de prutsclub (7 vrouwen in de leeftijd van 57 jaar tot en met 72 jaar). Allemaal genoten. Ook van de kinderen die de glijbaan op en af gingen. Wel jammer dat er nogal veel groente stond die echt wel aan oogst toe waren. Vandaag lagen er hele stapels schone handddoeken, terwijl wij zelf handdoeken van huis hadden meegenomen. Het pad lopen hebben wij als zeer ontspannen ervaren.

8
1 augustus 2015

Zeer onverzorgde bedoeling bij het blotevoetenpad. Onverzorgd in de winkel en een slechte bediening in het restaurant. Na de wandeling zouden er handdoeken klaar gelegd worden voor ons, maar dat was niet gebeurd. Wij waren uitgenodigd na de wandeling even in het restaurant iets te nuttigen. Pas na 15 minuten wachten kwam er dan eindelijk iemand. Er stond een grote diepvries, maar er was geen ijs. En dat in de zomervakantie. De tuinen zien er verschrikkelijk onverzorgd uit. Hoop er nooit meer te komen.

3
5 mei 2015

Leuk om een keer gedaan te hebben, maar niet heel bijzonder. Het is met name een pad door verschillende manieren van biologisch tuinieren. Voor 6 euro per volwassene wat aan de prijzige kant. Vooral omdat je geen eigen meegenomen etenswaren mag nuttigen. Wij hadden wat meer fysieke "belevenissen" verwacht.

6
1 juni 2014

Leuk pad, maar slecht onderhouden. Paaltjes afgebroken, belletje weg, routebordje weg en pomp die uit elkaar valt.

7
22 september 2013

De 6 euro entree vind ik wat aan de hoge kant aangezien je toch echt heel goed moest uitkijken waar je liep met het oog op distels en brandnetels. Verder was er weinig afwisseling wat betreft de paden (modder en steentjes). Ook was een deel van het bos afgesloten. Het was wel erg leuk om eens gedaan te hebben, maar ik zou er niet een tweede keer heen gaan.

7
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie