Recensies van Beeld en Geluid Experience

8.3
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Schrijf een recensie over Beeld en Geluid Experience! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 10 + 1?
* verplichte velden
21 april 2014

De gevraagde entree van 14,50 euro voor Beeld en Geluid en nog eens 14,50 euro voor de belachelijke Hillywood Tours van 1 uur is buiten proporties. Er zijn leukere uitjes te verzinnen voor 29,00 euro per persoon. Ik zoek thuis wel op internet naar filmpjes. Verder geen aangegeven route, zodat het allemaal rommelig en met veel lawaai overkwam. De software van veel activiteiten is traag en verouderd. Aanraakschermen reageren niet altijd. Ik had er erg naar uitgekeken, maar kwam na drie uur zeer teleurgesteld naar buiten. Voel me zelfs een beetje opgelicht.

5
11 april 2014

Ik heb genoten. Helaas kwam er om een uur of 4 een middelbare school. Er was geen controle over de kinderen, die blèrend en gillend door het gebouw renden, terwijl ze op alle knoppen ramden die ze tegen kwamen. Een kleine smet op een grandioos bezoek. Ik ga beslist nog eens, want ik ben nog lang niet uitgekeken.

10
3 maart 2011

Wat een geweldig dagje uit. Samen met de kinderen een hele leuke dag beleefd. De kinderen hebben allemaal interactieve dingen gedaan, zoals in een soap spelen, het journaal voorlezen en op de foto met bekende Nederlanders. En vooral de filmpjes van vroeger waren geweldig voor ons. Een aanrader dus!

10
1 oktober 2010

Gisteren een dagje weg geweest naar Beeld en Geluid Experience. Bij de entree krijg je een ring waarmee elke experience heel persoonlijk wordt en waarmee je sommige experience's kan herbeleven op de website van Beeld en Geluid, maar helaas werkte dit niet overal. Het was een hele leuke ervaring, maar wel meer gericht op kinderen. Tegen de tijd dat ik kinderen heb kom ik zeker een keer terug.

8
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie