Recensies van Apenheul

9.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Schrijf een recensie over Apenheul! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 6 + 4?
* verplichte velden
19 januari 2012

Leuk dagje uit. We hadden ook heel veel geluk met het weer. Park heeft een mooie indeling en ook heel leuk dat de apen ook gewoon tussen de mensen doorlopen. Verder was alles goed geregeld en denk dat we zeker nog een keer terugkomen!

8
3 mei 2010

De Apenheul is de dierentuin van Nederland waar alleen maar apen te vinden zjin. Het was in ieder geval een geweldig dagje uit. Je zou misschien denken dat alleen apen heel saai is, maar dit is absoluut niet zo. We hebben elke seconden genoten en zijn gebleven tot het einde. Bij binnenkomst krijg je een speciale zak waarin je je eigen tas kan doen om te voorkomen dat de apen deze stelen. Verder lopen de apen gewoon los rond. Ze gaan zelf op je schoot of schouders zitten. Let vooral op de voedertijden, want de verzogers vertellen alles over de apen en het is ook mogelijk vragen te stellen.

10
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie