Recensies van Het Aardbeienland

5.1
Gebaseerd op 9 beoordelingen

Schrijf een recensie over Het Aardbeienland! Dagtrip Doen controleert alle recensies en behoudt zich het recht om bij vermoede en/of geconstateerde fraude gepaste maatregelen te nemen.

Let op: Je e-mailadres zal uitsluitend voor de bevestiging worden gebruikt.

*
*
*
*
Wat is de uitkomst van 2 + 1?
* verplichte velden
29 september 2016

Echt een waardeloos park. Behalve heel veel huizen, wat glijbanen en een speurtocht door een slecht onderhouden tuin waarin je makkelijk kunt verdwalen, is er niks te doen voor kleine kinderen. Schandalig dat ze hier überhaupt entree voor durven vragen (9,50 voor volwassenen en 7,50 voor kinderen). Lieve mensen: het is echt geen aanrader en zonde van het geld. Ga dan eens naar DippieDoe, het Sprookjesbos of Plopsaland. Dat zijn echte parken die hun geld meer dan waard zijn.

1
24 september 2013

Ik heb genoten en mijn vriendinnen ook. Ik voelde me als een kind in een kabouterbos. Enig en die spulletjes die ze verkopen zijn echt geweldig. En niet te vergeten, heerlijke aardbeien. Heb veel leuke foto's gemaakt. Ben volgend jaar zeker weer aanwezig.

9
22 augustus 2013

Goed voor een paar uurtjes. Entreeprijs is aan de zeer hoge kant. Speeltuin voor de kinderen stelt niet veel voor. Dat is wel jammer.

6
17 augustus 2013

Leuk uitje. Een routekaart was wel handig geweest. De entree prijs was hoog. De kortingsbon was dus erg welkom.

8
3 augustus 2013

Het was een leuk uitje. De toegangsprijs was inderdaad best veel. Gelukkig hadden we de kortingsbon. De speurtochten waren leuk, net als het kabouterbos voor de kleintjes en het aardbeien plukken. Na een paar uurtjes heb je het wel gezien. De kinderen kregen een aardbeienplantje mee naar huis. De aardbeien zijn nu bijna rijp. Leuk om te zien hoe ze groeien...

7
29 juli 2013

Ik ben het met anderen eens dat de toegangsprijs aan de hoge kant is. Voor dat geld zou er een bakje aardbeien en/of een aardbeienplantje inclusief mogen zijn. Ik vind het park echt heel mooi en sfeervol. We hebben echt een leuke dag gehad. Als je een kortingsbon kunt bemachtigen zou ik aardbeienland zeker aanraden voor jong en oud!

7
13 juni 2012

Allereerst maar beginnen met de positieven dingen. Op de dag van ons bezoek was het prachtig weer. Voldoende ruimte op de parkeerplaats. Lekker een kop koffie op het terras gedronken. Dan de negatieve zaken. Het park stelt helmaal niets voor, gedateerd, onveilig, niks om te spelen en een belachelijk hoge entreeprijs. Kortom ons zien ze hier nooit meer.

2
19 mei 2011


Aardbeienland is een grappige attractie om met kleinere kinderen één of twee uurtjes heen te gaan, echter de toegangsprijzen staan totaal niet in verhouding met wat het te bieden heeft. Bijna €10,- voor volwassenen en €8,- voor de kinderen voor een half uur rondkijken in de "kaboutergrotten" en daarna spelen in de (hele) kleine speeltuin is echt te veel geld! Het zelf aardbeien plukken is natuurlijk heel leuk, maar daar moet ook nog eens €2 per bakje extra voor worden betaald. De aardbeien zijn wel erg lekker, en ook het ijs met aardbeien en slagroom viel erg in de smaak. maar daar hoef je geen toegang voor te betalen, deze kun je gewoon op het terras smikkelen.

3
27 januari 2011

Onlangs zijn we ook geweest (2 volwassenen). Erg duur (9,80 euro per volwassenen). Voor dat bedrag loop je door een kindersprookjes route naar een aardbeienveld. Op dat veld mag je (tegen betaling) een bakje halen om die vervolgens zelf te vullen met aardbeien. Erg commercieel. Voor gezin met kinderen een erg duur uitje.

3
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie