OverzichtKaart

Paasdagen

Resultaten 1 - 1 van 1.

De paasdagen zijn over het algemeen gevuld met gezelligheid. Met Pasen ga je op familiebezoek, zoeken de kinderen naar eieren in de tuin of bezoek jij met je vrienden een paasvuur of paasfestival in de avond.
Maar dat is niet de enige manier om de paasdagen te vullen. Eerste paasdag en tweede paasdag zijn ideaal om eens wat speciaals te doen. Een dagje weg! Of zelfs een lekker paasweekend weg, vol verschillende uitjes!

Eerste paasdag
Eerste paasdag doorbrengen in een pretpark? Het kan. Veel pret- en attractieparken zijn gewoon geopend op 1e paasdag en in veel gevallen wordt er ook extra aandacht besteed aan het feest. Ook musea openen hun deuren op eerste paasdag. Een bezoek is een passende invulling van de paasdag. Zeker als je na de rondleiding kunt aanschuiven voor een heerlijk paasbrunch in het museumcafé. Het feit dat er twee paasdagen zijn maakt het natuurlijk makkelijker om keuzes te maken. Bijvoorbeeld om op 1e paasdag iets voor jezelf te doen en de 2e paasdag te spenderen met familie. Of andersom.

Tweede paasdag
Tweede paasdag wordt bijna traditioneel besteed om naar een meubelboulevard te gaan. Althans, door veel mensen. Deze winkelcentra zijn altijd op 2e paasdag open en worden druk bezocht. In diverse steden zijn overigens ook andere winkels op tweede paasdag 2014 open. Bijvoorbeeld in Amsterdam. Een mooie reden voor een dagje uit. In Nijmegen, Den Haag, Scheveningen en Panningen kan je op 2e paasdag 2014 struinen over de jaarlijkse paasmarkt. Verschillende kraampjes, sfeervolle producten en vrijwel altijd gezellige muziek en entertainment voor kinderen.

Paasweekend of paasvakanties
Dat is ook een goed idee! Grijp de Pasen aan voor een paar dagen weg of maak, gevuld met leuke uitjes. Stel je ideale paasdagen samen. Bezoek bijvoorbeeld een muzikale paasmis in een monumentale kathedraal, geniet van een het paasdiner in een goed restaurant en luister aansluitend naar een uitvoering van de Matthäus-Passion. Of kies juist voor een paasweekend vol rust. Even lekker niks. Vrolijk Pasen!
Lees meer
Categorie:
Sorteren op:
  •  
  •  
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie