OverzichtKaart

Concerten

Het mooie van een concert? Je bepaalt zelf wat je hoort! Pop, rock, klassiek of smartlap. Concerten zijn er in Nederland in overvloed, overal, altijd. Elke stad heeft wel een locatie waar geregeld concerten worden gegeven. En anders zijn er met regelmaat in de openlucht leuke concerten. Nederland houdt van muziek!
Bezoek een concert
Maak er een mooi dagje uit van. Bezoek een leuke stad, ga lekker uit eten en sluit af met een prachtig concert. Elke middelgrote Nederlandse stad heeft een poppodium waar de meest uiteenlopende concerten staan geprogrammeerd. Een concert in een poptempel, zoals 013 in Tilburg, Paradiso in Amsterdam of Tivoli in Utrecht, laat je meestal alternatieve dance-, rock- of popmuziek horen.

Voor klassieke muziek ga je naar een concertgebouw, een theater of een schouwburg. Ook in kerken kun je met regelmaat genieten van de grootste componisten ter wereld. Een concert met populaire (Top 40) muziek vind je dan weer in stadions, concertzalen, op pleinen of in parken.

Concertagenda
Hou de concertagenda goed in de gaten. Daarop verschijnt namelijk welke concerten je de komende tijd kunt bezoeken bij jou in de buurt. Op Dagtripdoen kan je de leukste muzikale uitjes vinden. Kies jouw genre, ontdek nieuwe muziek, ga voor een intiem zaaltje of ervaar juist de grootsheid van een artiest in de openlucht. Op de concertagenda komt alles bij elkaar.

Concerten Amsterdam
Amsterdam is ook de hoofdstad het gebied van concerten. Amsterdam staat vol met kroegen, zalen, poppodia en andere locaties waar je van live muziek kunt genieten. Dit vraagt natuurlijk om een compleet dagje weg, of zelfs een weekendje, en geniet van het concert. Agenda bij de hand en plannen maar!
Lees meer
Categorie:
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie