OverzichtKaart

Beurzen

Resultaten 1 - 3 van 3.

Is een beurs bezoeken een dagje uit? Ja hoor, want op beurzen ligt de wereld aan je voeten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een beurs voor. Niet alleen vakgerelateerde beurzen, maar ook op het gebied van hobby's. Eén van de bekendste Nederlandse beurzen is de Huishoudbeurs. De bezoekers van deze beurs beschouwen het echt als een compleet dagje weg.
Voor alles een beurs
In elke grote en middelgrote plaats is een evenementenhal, expo of jaarbeurs te vinden. Dat zijn de locaties waar al die beurzen plaatsvinden. Heb je een hobby of een grote passie? Reizen, fietsen, fotograferen, knutselen; ze hebben allemaal een plekje op de beursagenda.

Er zijn ook diverse beurzen die inspelen op een levensfase of levensstijl. Hier vind je gelijkgestemden en een schat en de laatste trends die passen bij jouw (toekomstige) levenswijze.

Er is echter meer dan alleen informatie te verkrijgen op een beurs. Diverse beurs exposanten bieden aantrekkelijke kortingen en er zijn vaak tassen vol give-aways en promotiemateriaal mee te nemen.

Jaarbeurs Utrecht
De bekendste beurslocatie van Nederland is de Jaarbeurs Utrecht. En daarmee is deze plek automatisch een populair dagje uit. De Jaarbeurs herbergt de grootste beurzen en trekt de meeste bezoekers. Bekende evenementen zijn onder meer de Vakantiebeurs, de 50PlusBeurs, Bike MOTION, het Boekenfestijn en de KamaSutrA.

Vakantiebeurs
Zoek je een mooie vakantiebestemming? Dan is de Vakantiebeurs de plek om je te oriënteren en plannen te maken. Landen, regio's, campings en verzekeraars staat op deze beurs en presenteren zich van hun beste kans. Je kan persoonlijk advies inwinnen of huiswaarts keren met informatie, folders en documentatie over vakanties ver weg of dicht bij huis.

Huishoudbeurs
Als het hebt over een echt dagje weg, dan is de Huishoudbeurs dé beurs. Deze beurs vindt jaarlijks plaats in de RAI in Amsterdam en is voornamelijk gericht op vrouwen. Er worden producten en diensten gepresenteerd op het gebied van mode, gezondheid, koken, wonen en vrije tijd. Daarbij kun je doorlopend eten en drinken proeven en genieten van diverse optredens van artiesten. Kortom; een echt uitje!
Lees meer
Categorie:
Gekozen weer:
Sorteren op:
 • Huishoudbeurs 2018

  Score uit 2 beoordelingen: 8.0
  van 17 februari 2018 tot en met 25 februari 2018
  De Huishoudbeurs in Amsterdam is het grootste evenement voor vrouwen. Deze bekende beurs staat garant...
  Tickets vanaf € 15,95
  Amsterdam
 • Negenmaandenbeurs 2018

  van 21 februari 2018 tot en met 25 februari 2018
  De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby's. Aanstaande en...
  Tickets vanaf € 15,95
  Amsterdam
 • Beurs Eigen Huis 2018

  van 9 maart 2018 tot en met 11 maart 2018
  Beurs Eigen Huis in de Utrechtse Jaarbeurs is een beurs voor het bouwen en verbouwen van je eigen droomhuis...
  Tickets vanaf € 8,99
  Utrecht
 •  
 •  
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie