Overzicht

Workshops

Resultaten 1 - 6 van 6.

Een workshop volgen is tegenwoordig een hele populaire manier om je vrije tijd te besteden. Workshops zijn leerzaam, gezellig en actief. Neem je vrienden of familie mee en leer koken, acteren, dansen of een oude ambacht. Of schrijf je kinderen in voor een speciale kinderworkshop. Dagtrip Doen verzamelt alle leuke, bijzondere workshops voor een enerverend dagje uit.
Kookworkshops
Een kookworkshop is misschien wel de populairste uitje onder de workshops. Een professionele kok begeleidt je in het het maken van de heerlijkste gerechten. Of juist de simpelste. Je krijgt basistips, je leert over verschillende ingrediënten en hoe je die moet gebruiken. Aan je eigen kookeiland kook je alleen of met je vrienden een heerlijk gericht. Ken je iemand die wel een kookles kan gebruiken? Neem hem mee! Het is leerzaam, gezellig en heel erg lekker (als het allemaal lukt).

Chocolade workshop
Doe je liever iets originelers? Wat dacht je van een chocolade workshop. Echt iets voor de zoetekauwen. Maak onder deskundige begeleiding je eigen bonbons, chocoladeletters of andere lekkernijen. Je krijgt natuurlijk eerst een demonstratie voordat je in de zelf aan de slag gaat met de lekkerste ingrediënten. Die zijn over het algemeen bij de prijs inbegrepen, net als de versiersels en de verpakkingen.

Ideaal dagje weg
Workshops zijn er in alle vormen en maten en op allerlei gebieden. Ook over werkgerelateerde zaken. Dat biedt je nieuwe inzichten en de gelegenheid om nieuwe dingen te leren. Ondertussen kun je netwerken met de mensen uit jouw werkgebied. Maar wil je op je vrije dag liever niet aan werken denken? En lekker ontspannen met een drankje en iets nieuws leren? Denk dan aan rietvlechten, paaldansen, pottenbakken, percussie, wijnproeven... Je kunt het zo gek niet bedenken. En je vindt het hier!
Lees meer
Categorie:
Gekozen regio:
Sorteren op:
  •  
  •  
Historie
  • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie