ActiviteitRecensies

Ontdek de Mol Stadsspel - Cursus Plat Haags

De stad Den Haag wordt bedreigd! Een spannend en actief spel voor kleine en grote groepen dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Na dit uitje is het tijd om uw vrienden/collega's beter te leren kennen tijdens een cursus plat Haags.

 • Afbeelding van Ontdek de Mol Stadsspel - Cursus Plat Haags
 • Afbeelding 1 van Ontdek de Mol Stadsspel - Cursus Plat Haags
 • Afbeelding 2 van Ontdek de Mol Stadsspel - Cursus Plat Haags
 • Aanbieder
  Uitjes.nl
 • Richtprijs
  vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW
 • Duur
  In overleg
 • Aantal personen
  vanaf 15 personen
 • Locatie(s)
  Den Haag
Ontdek de Mol Stadsspel
Bent u in staat de stad te redden? Een hevige strijd tegen het kwade barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een mol in uw team zit. De mollen zijn van te voren ingelicht, dus ze weten exact hoe ze u moeten saboteren. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep?

Het is de ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid. Het bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren?

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelboek
- Camera
- Één consumptie p.p. - Versnapering voor onderweg
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de winnaars
- Organisatiekosten

Prijs:
€ 27,50 p.p. excl. BTW ( v.a. 40 pers.)
€ 29,50 p.p. excl. BTW (15 - 39 pers.)

Cursus plat Haags
Bekend geworden van 'Oh Oh Cherso', maar het bestaat al jaren: Plat Haags! Niet alleen Sjaak Bral, Haagse Harry en Henk Bres, maar ook Anouk, Wim de Bie en Kees van Kooten komen uit Den Haag. Haags lezen en schrijven is één, maar Haags praten is heel wat anders! De juiste Haagse uitspraak valt of staat bij de Haagse huig. Tijdens deze workshop leert u uitspraken, klanken en uiteraard ook de woorden en de uitdrukkingen die u echt mót weten!

Onder het genot van een drankje in een Haags café of gewoon op de werrukvloeâh motten we al het geleerde op elkaar oefenen en geloof ons, dat valt niet mee! Lachen om elkaar mag! En trouwens, al zou het niet “motten”, u ontkomt er niet aan! HaagseUitjes.nl zal weiâh met duh bekenduh grotuh bek Duh Haag veâhrdediguh! Hou ons in duh gaten....u bent nog lang niet van ons af!

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Locatiehuur
- Organisatiekosten

Prijs:
€ 29,50 p.p. excl. BTW (vanaf 20 pers.)

Wanneer u bereid bent om voor beide uitjes het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

U kunt deze uitjes in combinatie met elkaar boeken, maar ze zijn natuurlijk ook los te boeken. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Uitjes.nl.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie