ActiviteitRecensies

Mysterie Dinerspel Mystereight

Mystereight is een spannend, hilarisch, mysterie rollenspel. Intrige, roddel, geheimen, onvermoede relaties, overgoten met een sausje van veel humor, tijdens een heerlijk diner

 • Afbeelding van Mysterie Dinerspel Mystereight
 • Aanbieder
  Spotlight Events
 • Richtprijs
  vanaf € 55,00 p.p. op aanvraag
  incl. BTW
 • Duur
  4 uur
 • Aantal personen
  van 8 tot 100 personen
 • Locatie(s)
  Diverse locaties
Alle aanwezigen op de Mystereight-avond zijn te gast bij Baron en Barones van Singel tot Merriet, voor het jaarlijkse, door hen gegeven diner. De Baron en Barones nodigen alléén speciale gasten uit. Dat dit diner een uitkomst is voor de genodigden zal blijken. Wat er tijdens dit hilarische diner allemaal gebeurt?? Dat is aan u. Met enkele basisgegevens gaat u aan de slag; Heeft de rechter zijn vrouw vermoord en is die plastisch chirurg eigenlijk wel echt arts? Wat gebeurt er allemaal in het beautycentrum en waarom verdwijnen er op mysterieuze wijze steeds allerlei zaken? Wat is er nu toch mis met de golfleraar en wat heeft Fifi het hondje van één van de gasten daar mee te maken? Als u al deze vragen beantwoordt wilt zien dan rest u niets anders dan….. Meedoen!!

Gebruik uw speurtalent, ontrafel de geheimen (de roddelbladen zullen er jaloers op zijn!!) en vindt uw Mystereight-dinner-date! U krijgt slechts één kaart met informatie. Dit is de basis van het verhaal, hoe het verder gaat….? Dat bepaalt u zelf! U bent niet alleen de acteur maar ook de regisseur bij dit boeiende spel.

Wie voor het Mystereight dinerspel kiest, kiest voor een avond met lekker eten, drinken, lachen en .....mysterie! Door de simpele maar geniale opzet, is dit spel bij uitstek geschikt voor een vrijgezellenfeestje, teambuilding- of personeelsavond.

Prijs is incl. 3 gangendiner en BTW
Afhankelijk van de locatie kunt u terecht vanaf 8 - 100 personen

Locaties
Alphen aan den Rijn
Amsterdam
Bodegraven
Madurodam
Voorschoten
Rotterdam
Warmond
Zegveld

Dit Dinerspel kan in overleg op andere locaties verzorgd worden.

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Spotlight Events.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie