ActiviteitRecensies

Moordspel Diner 'Moord achter de schermen'

Voor de super speurneuzen is het moordspel diner 'Moord achter de Schermen' een uitdaging! Wie heeft tijdens de generale repetitie de gevierde toneelspeelster Ada Homburg vermoord en waarom? ‘Moord achter de Schermen’ is een hilarisch moordspel diner zonder acteurs.

 • Afbeelding van Moordspel Diner 'Moord achter de schermen'
 • Afbeelding 1 van Moordspel Diner 'Moord achter de schermen'
 • Afbeelding 2 van Moordspel Diner 'Moord achter de schermen'
 • Afbeelding 3 van Moordspel Diner 'Moord achter de schermen'
 • Afbeelding 4 van Moordspel Diner 'Moord achter de schermen'
 • Aanbieder
  Spotlight Events
 • Richtprijs
  vanaf € 49,50 p.p. op aanvraag
  incl. BTW
 • Duur
  4 uur
 • Aantal personen
  van 8 tot 60 personen
 • Locatie(s)
  Diverse locaties
Moord achter de Schermen speelt zich af in november 1956. De plaats van handeling is een zeer populair en druk bezocht stadstheater, ergens in Nederland.

Na afloop van de generale repetitie van het stuk ‘Hongaarse Herfst’ door het amateurtoneelgezelschap ‘Tokayer’ wordt de hoofdrolspeelster met gebroken nek in de schouwburgzaal gevonden. Het lijkt overduidelijk, dat iemand van het gezelschap of van het personeel haar uit een loge van de bovenste verdieping naar beneden heeft geduwd…! Daarvoor had, zoals zal blijken, vrijwel iedereen van het toneelgezelschap en van het theaterpersoneel een goede reden!

Na de ontdekking van de moord hebben de leden van het toneelgezelschap en de personeelsleden van het theater ruimschoots de tijd om daarover onderling eens diepgaand van gedachten te wisselen. Want zij worden door de politie allemaal vastgehouden in de foyer van de schouwburg.

In de foyer stond al eerder een souper voor hen gedekt, dus honger hoeven zij niet te lijden!

Moord achter de Schermen is een avondvullend humoristisch moordspel diner met veel onverwachte wendingen en dubbele bodems. De intrige wordt opgebouwd vanuit een rollenspel en ieder deelnemer aan het diner (souper) speelt één van die rollen.

De gasten mogen hun rol kiezen!
Ze kunnen kiezen uit: de brute regisseur, de gekwelde kolonel, of de geparfumeerde accountant. De beeldschone secretaresse, de verleidelijke typiste, de zakelijke huisbewaarster of één van de overige rollen.

Maar pas op! Een van hen blijkt opeens een moordenaar te zijn.

Hilarisch Moordspel Diner
‘Moord achter de Schermen’ is een hilarisch moordspel diner zonder acteurs. U en uw tafelgenoten vervullen de rollen bij dit spel èn tegelijkertijd dient u als een echte detective alle verdachte dingen te onderzoeken. Het spel speelt zich af gedurende een overheerlijk diner. Met behulp van de spelbegeleiding en van informatie op speelkaarten, lost u de moord op en blijkt een van uw disgenoten een echte moordenaar te zijn. Door de simpele maar geniale opzet, is dit spel bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een teambuilding avond.

Prijsindicatie
Vanaf € 52,50 incl. 3 gangendiner en BTW
Afhankelijk van de locatie kunt u terecht vanaf 8 - 60 personen

Locaties
Alphen aan den Rijn
Amsterdam
Bodegraven
Madurodam
Rotterdam
Voorschoten
Warmond
Zegveld

Het Moordspel Diner kan ook in overleg op andere locaties verzorgd worden.

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Spotlight Events.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie