ActiviteitRecensies

Workshops keramiek, mozaiek en glas beschilderen

Kom samen met familie, vrienden of collega's servies beschilderen of mozaieken: lekker ontspannen en tegelijkertijd creatief opladen. Geen talent? Geen probleem: met onze materialen kan iedereen een kunstwerk maken!

 • Afbeelding van Workshops keramiek, mozaiek en glas beschilderen
 • Afbeelding 1 van Workshops keramiek, mozaiek en glas beschilderen
 • Afbeelding 2 van Workshops keramiek, mozaiek en glas beschilderen
 • Afbeelding 3 van Workshops keramiek, mozaiek en glas beschilderen
 • Aanbieder
  Color Me Mine
 • Richtprijs
  vanaf € 35,00 all-in
  incl. BTW
 • Duur
  2 - 3 uur
 • Aantal personen
  van 1 tot 200 personen
 • Locatie(s)
  Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Zoetermeer
The art of having fun

Wat wil je doen? Altijd al eens je eigen bord, beker of wat dan ook willen beschilderen? In onze studio's vind je allerlei inspirerende voorbeelden. Je kunt kiezen uit bijna 400 voorwerpen: van servies tot koekjespotten, kandelaars, fotolijstjes, vazen etc. We beginnen eerst met uitleg. Je schildert met echte onderglazuur, dus het resultaat is slijtvast. Na het schilderen bakken we de werkstukken af; ze kunnen na ongeveer een week opgehaald worden.

Liever mozaïeken? Ieder een eigen werkstuk, of samen werken aan een groter wandmozaïek; het kan allemaal. Zelfs combinaties van schilderen én mozaïeken zijn mogelijk. Bij het mozaïeken werk je met onze kleine steentjes in glas of aardewerk: dat scheelt een boel knipwerk en maakt het mozaïeken veel leuker. Het voegen gebeurt achteraf thuis, maar indien gewenst kunnen we dat ook verzorgen.

Of wil je glas beschilderen eens proberen? Beschilder een spiegel in oosterse sferen, een prachtig glazen bord, of maak de mooiste champagneglazen.... Naast de workshops waarin ieder gewoon lekker doet wat 'ie zelf leuk vindt, is het in overleg ook mogelijk met een thema aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld voor teambuilder-bijeenkomsten. We maken graag een voorstel voor een workshop op maat.

Natuurlijk is er koffie, thee en fris in de studio's verkrijgbaar. Wil je een flesje wijn of iets lekkers meebrengen? Zeker doen! Desgewenst kunnen we ook volledige catering verzorgen.

Color Me Mine komt ook op lokatie: we brengen dan alles mee wat voor een onvergetelijk creatief evenement. En natuurlijk zijn we ook beschikbaar voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten, jubilea etc.

Prijsindicatie
Prijs € 35,00 all-in

Aantal personen
Van 1 tot 200 personen

Locaties
Alkmaar
Amsterdam
Den Haag
Zoetermeer
Op locatie

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Color Me Mine.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie