ActiviteitRecensies

FutureLand Informatiecentrum Maasvlakte 2

Op de zeewering van de huidige Maasvlakte, met uitzicht op de Noordzee, daar staat FutureLand, het informatiecentrum van Maasvlakte 2. Hier is van alles te zien, te doen en te leren..

 • Afbeelding van FutureLand Informatiecentrum Maasvlakte 2
 • Afbeelding 1 van FutureLand Informatiecentrum Maasvlakte 2
 • Aanbieder
  FutureLand
 • Richtprijs
  Prijs op aanvraag
 • Duur
  In overleg
 • Aantal personen
  vanaf 1 personen
 • Locatie(s)
  Rotterdam
Een nieuw stukje Nederland
Sinds 1 september 2008 is Nederland groter. Maasvlakte 2 rees uit de zee omhoog. De Rotterdamse haven werd uitgebreid met een nieuwe Europese toplocatie voor havenactiviteiten.

Beleef de toekomst in FutureLand
Op de zeewering van de huidige Maasvlakte, met uitzicht op de Noordzee, daar staat FutureLand, het informatiecentrum van Maasvlakte 2. Hier is van alles te zien, te doen en te leren. FutureLand is geschikt voor jong en oud, voor landrotten en waterratten, voor havenliefhebbers en gamers, voor gezinnen en groepen. In de interactieve omgeving van FutureLand is altijd wat te beleven !!

Bekijk bijvoorbeeld Maasvlakte 2 vanuit de lucht in 2033, als het gebied volledig in gebruik is. In de Future Flight Experience scheer je over schepen, havens en containerkranen. Bepaal zelf je route en stap uit waar je wilt! Sla je slag in de digitale grabbelton met alle geheimen van Maasvlakte 2 op film, foto en in tekst. Ervaar onder de levensgrote wereldbol waarom de Rotterdamse haven moet groeien of ga zelf aan het stuurwiel staan en zie hoe land boven water komt. En om even tot rust te komen bekijk je in het watertheater de film ‘Zeezicht’ geprojecteerd op een watergordijn van 4 bij 4 meter.

Nieuwsgierig naar Maasvlakte 2? Meer weten over het baggeren op zee, het opspuiten van een nieuw haventerrein of het lossen en laden aan de hypermoderne zeekades van de grootste haven van Europa? Kom dan naar FutureLand en beleef zelf wat straks historie is !!

Praktische Informatie
FutureLand is voor individuele bezoekers gratis toegankelijk. De instaprondleiding start iedere zondag om 13:15. Kom je met een groep of wil je een kinderfeestje in FutureLand geven? Boek dan een rondleiding. Je wordt in de filmzaal ontvangen met een presentatie en introductiefilm. Bij de exposities krijg je uitgebreide toelichting. Neem voor informatie en kosten contact met ons op. Scholen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Zakelijke Markt
Voor de organisatie van vergaderingen, lunches, bijeenkomsten, presentaties en symposia biedt FutureLand volop faciliteiten. Zoals het VIP-Deck, de comfortabele en inspirerende ruimte op de topetage van FutureLand, of de expositieruimte. De glazen wanden in FutureLand bieden prachtig uitzicht op zee en Maasvlakte 2 in aanbouw. FutureLand is meer dan een unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Koppel een informatief aspect aan uw bijeenkomst; boek een rondleiding door FutureLand of een presentatie op maat over de tweede Maasvlakte.
Restaurant Eten + Drinken biedt ruime mogelijkheden op culinair gebied. Een ervaren team bereidt alle lunches, buffetten en hapjes dagelijks vers. Naast de keuze uit diverse smaakvolle arrangementen is ook catering op maat mogelijk. FutureLand is uitgerust met diverse hightech apparatuur, waaronder een beamer, geluidsinstallatie en versterker, en toegang tot Internet.

Locatie:
FutureLand ligt op de grens van de huidige Maasvlakte en Maasvlakte 2 ter hoogte van Slag Dobbelsteen Havennummer 8213.

Openingstijden:
Pasen t/m 31 oktober
Dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur
Zondag van 11:00 – 17:00 uur
Zaterdag en maandag gesloten

1 november tot Pasen
Dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 16:00 uur
Zondag van 11:00 – 16:00 uur
Zaterdag en maandag gesloten

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met FutureLand.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie