ActiviteitRecensies

De graffitiworkshop als bedrijfsuitje

Graffitinetwerk organiseert en begeleidt graffitiworkshops in Nederland en België. Op uw eigen locatie of één van onze locaties verzorgen wij een uniek uitje waarin creativiteit en teambuilding voorop staan. De graffitiworkshops werken als een bron van inspiratie voor de deelnemers. Voor bedrijven, evenementen, scholen en particulieren vormt de graffitiworkshop een perfecte afwisseling op het normale programma.

 • Afbeelding van De graffitiworkshop als bedrijfsuitje
 • Afbeelding 1 van De graffitiworkshop als bedrijfsuitje
 • Afbeelding 2 van De graffitiworkshop als bedrijfsuitje
 • Afbeelding 3 van De graffitiworkshop als bedrijfsuitje
 • Afbeelding 4 van De graffitiworkshop als bedrijfsuitje
 • Afbeelding 5 van De graffitiworkshop als bedrijfsuitje
 • Aanbieder
  Graffitinetwerk
 • Richtprijs
  vanaf € 50,00 p.p. excl. BTW
 • Duur
  2 - 3 uur
 • Aantal personen
  van 10 tot 2000 personen
 • Locatie(s)
  Eigen locatie of op locatie
De workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Uiteraard dekken wij de ruimte goed af zodat er geen ongewenste verfnevel achterblijft. Wij beschikken over verschillende constructies waarmee we op locatie een werkvlak kunnen creëren.

Samenwerking door de deelnemers is belangrijk binnen de graffitiworkshop: men werkt uiteindelijk samen of per team aan één geheel. Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend kan er gezamenlijk een thema, logo, kreet of slogan uitgewerkt worden. Op uw verzoek kunnen wij losse schildersdoeken bevestigen, deze kunt u na de workshop meenemen en een plek thuis of binnen uw bedrijf geven.

Wij geven tijdens de workshop uitleg over onder andere de volgende punten: - Veiligheid en gebruik van de spuitbussen
- Verschillende spuit technieken en bijbehorende effecten
- Inkleuren van vlakken en maken van kleuroverlopen
- Het opzetten en uitwerken van letters
- Het uitwerken van een thema

Het aantal begeleiders tijdens een graffitiworkshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. Over het algemeen is er één begeleider beschikbaar voor ongeveer tien deelnemers. Uiteraard zorgen wij voor de beschermende kleding: gekleurde overals, schoen bescherming, handschoenen en mondkapjes.

De graffitiworkshop duurt gemiddeld twee uur. Binnen een dagprogramma bestaat de mogelijkheid de workshop in te korten of te verlengen.

Graffiti activiteiten tijdens evenementen en feesten
Voor evenementen en feesten met veel bezoekers is het mogelijk om een graffitiworkshop met open inloop te organiseren. Met ‘open’ wordt bedoeld dat iedereen die dat wil kan meedoen. De workshop kan worden gegeven binnen een evenement of als een op zichzelf staande activiteit. De deelnemers krijgen bij deze opzet eigenlijk allemaal een ingekorte graffitiworkshop.

Wij beschikken over een constructie waarmee we met opgespannen polyesterdoek een werkvlak op locatie kunnen creëren. Op dit werkvlak kunnen wij het thema of slogan van het evenement schetsen. Doordat er al een schets op de doeken staat is het voor de aanwezigen makkelijker om de eerste stap te zetten en met de kleuren en het thema aan de gang te gaan. Hoe meer mensen er deelnemen, hoe leuker het resultaat.

De kleuren en vormen verschijnen vanzelf wanneer meer mensen hun creativiteit ruim baan geven. Wij begeleiden het geheel zodat het eindresultaat zeker een plekje aan uw muur waard is. Uiteraard zorgen wij ook voor de beschermende kleding en een keurig afgedekte ruimte.

Wij kunnen tijdens een evenement ook “live” graffiti spuiten. Er kan bijvoorbeeld een graffiti schildering gemaakt worden met het thema van het evenement of met input van de bezoekers.

De schildering kan gemaakt worden op ons werkvlak in combinatie met losse schildersdoeken of op een muur of houten panelen. Dit kan ook een leuk relatiegeschenk zijn!

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Graffitinetwerk.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie