ActiviteitRecensies

Workshop servies beschilderen

In het gezellige Brabant ligt even buiten Breda het keramiekatelier van Stoker & Raddraaier. Samen met vrienden, familie, kennissen of collega’s kun je hier serviezen, tegeltableaus en andere originele kado’s beschilderen en genieten van een drankje een hapje en Brabantse gastvrijheid.

 • Afbeelding van Workshop servies beschilderen
 • Afbeelding 1 van Workshop servies beschilderen
 • Afbeelding 2 van Workshop servies beschilderen
 • Afbeelding 3 van Workshop servies beschilderen
 • Aanbieder
  Stoker en Raddraaier
 • Richtprijs
  vanaf € 27,50 p.p. all-in
  incl. BTW
 • Duur
  3 uur
 • Aantal personen
  vanaf 6 personen
 • Locatie(s)
  Diverse locaties
Met koffie in de ene hand en een plak cake in de andere, wordt luidruchtig gedebatteerd over de te maken ´kunstwerken´. Wordt het een gezamenlijk project of decoreer je iets voor jezelf?

Een tegeltableau om in de ontvangstruimte op te hangen… een groot spaarvarken als fooienpot… een asbak met noodkreet voor in de rookruimte… een eigen beker en taartbord… een mok voor de cup-a-soup… of liever een snoeppot voor ´de 4-uur-dip´… anything goes…

Als het werkstuk is gekozen kan de afbeelding erop getekend worden. Er zijn talloze voorbeelden die als inspiratie kunnen worden gebruikt en evt. met carbon of sjabloon kunnen worden aangebracht. Grote pret als collega’s elkaar (zonder enige schaamte) te hulp snellen met ‘behulpzame suggesties’. De bravoure waarmee er is begonnen verandert al gauw in een strijd om een perfecte decoratie te creëren.

Op de tafels staan potten met snoep gereed om creatievlingen aan te moedigen, getergden op te beuren en de zwoegenden te belonen. Lachrimpels, schaamrood, puntje van de tong, het wordt allemaal op foto vastgelegd en is bij thuiskomst al terug te zien op de mail. Aan het einde van de dag is menigeen vaak meer verrast door zijn collega(s) dan door het resultaat.

Na afloop van de workshop wordt het servies in een glazuurbad gedompeld en enkele uren gestookt tot 1050 °C. Hierna is de afbeelding zelfs geschikt om herhaaldelijke mishandeling in de vaatwasser te doorstaan. Als het serviesgoed geglazuurd en gestookt wordt uitgeleverd, wordt onder veel Oooohh’s en Aaaaah’s de dag herbeleefd.

Prijsindicatie
Een workshop (vanaf 6 pers) duurt ca. 2,5 - 3 uur. De prijs per persoon bedraagt € 27,50. Dit is incl. serviesgoed, glazuur, afbakken, koffie, thee, koek en snoep.

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Stoker en Raddraaier.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie