ActiviteitRecensies

Smartlappen Workshop Amsterdam

De Smartlappen Workshop! Samen met onze accordeonist en eventueel een zangjuf neemt u een eigen CD op. Zelf een smartlap schrijven is ook mogelijk, tip voor uw teamuitje! Deze smartlappenworkshop is leuk als personeelsuitje maar ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten.

 • Afbeelding van Smartlappen Workshop Amsterdam
 • Afbeelding 1 van Smartlappen Workshop Amsterdam
 • Afbeelding 2 van Smartlappen Workshop Amsterdam
 • Afbeelding 3 van Smartlappen Workshop Amsterdam
 • Aanbieder
  van Aemstel Produkties
 • Richtprijs
  vanaf € 10,00 p.p. excl. BTW
 • Duur
  2 uur
 • Aantal personen
  vanaf 5 personen
 • Locatie(s)
  Amsterdam
Smartlappenworkshop op de Zeedijk is bekend van radio & TV
Samen met onze accordeonist en eventueel een zangjuf neemt u een eigen CD op. Zelf een smartlap schrijven is ook mogelijk, tip voor uw teamuitje! Deze smartlappenworkshop is leuk als personeelsuitje maar ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten. Gezellig en weersbestendig in het oudste stukje Amsterdam. Een van de locaties waar u kunt zingen is het Baantjermuseumcafé in de Warmoesstraat!

Teambuilding in de kroeg
Voor grotere groepen staat zangjuf Joki paraat; haar warming-up is ongeëvenaard. Na dit eerste halve uur gaat u aan de slag met accordeonist Wim. Onze tekstboekjes bevatten meer dan 65 Nederlandse en enkele Engelse smartlappen, keuze genoeg! Samen met de accordeonist bepaalt u welke nummers u gaat zingen. Uiteraard mogen durfals solo. Onze geluidsman neemt vervolgens een CD op.

De opnames worden ter plaatse gemaakt in cafés op of rond de Zeedijk. Speciaal op aanvraag is ook het Baantjermuseumcafé mogelijk! Voor de creatieven onder u bestaat de mogelijkheid om thuis een eigen tekst te maken.

Deze workshop kost € 275 euro tot 30 personen, boven de 30 personen komt er 7,50 euro pp bij incl. de beste accordeonisten van Amsterdam, luxe tekstboekjes en CD opname met knappe geluidsman! Zangles van 30 min. (apart reserveren) kost eenmalig € 80,00. Deze workshop smartlappen zingen duurt ruim 2 uur. Prijzen zijn excl. btw.

U krijgt 1 CD mee die u zelf kunt dupliceren maar voor 3,50 euro pp extra gaat iedereen met een CD naar huis! Incl. leuk hoesje.

Tijdens deze dag kunt u kostenloos het Baantjermuseumcafé in de Warmoesstraat bezoeken. Hier kunt u bijvoorbeeld tijdens een borrel ook gratis Karaoke zingen! Dit alles dient wel apart gereserveerd te worden.

Tijdens de workshop en onder begeleiding een smartlap schrijven kost € 150 euro extra (alleen op aanvraag).

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met van Aemstel Produkties.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie