ActiviteitRecensies

Teambuilding op de fiets? Bike Rally fietstour in Utrecht!

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje in Utrecht? Met daarin een teambuilding-component? Dan bent u bij Domstad Bike Tours aan het juiste adres. Wij organiseren fietstours in verschillende soorten en maten...

 • Afbeelding van Teambuilding op de fiets? Bike Rally fietstour in Utrecht!
 • Afbeelding 1 van Teambuilding op de fiets? Bike Rally fietstour in Utrecht!
 • Afbeelding 2 van Teambuilding op de fiets? Bike Rally fietstour in Utrecht!
 • Afbeelding 3 van Teambuilding op de fiets? Bike Rally fietstour in Utrecht!
 • Afbeelding 4 van Teambuilding op de fiets? Bike Rally fietstour in Utrecht!
 • Aanbieder
  Domstad Bike Tours
 • Richtprijs
  vanaf € 25,50 p.p. incl. BTW
 • Duur
  2,5 uur
 • Aantal personen
  vanaf 6 personen
 • Locatie(s)
  Utrecht
Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje in Utrecht? Met daarin een teambuilding-component? Dan bent u bij Domstad Bike Tours aan het juiste adres. Wij organiseren fietstours in verschillende soorten en maten, en ook kunt u bij ons terecht voor een compleet bedrijfsuitje. Inclusief een lekkere lunch, picknick, workshop en diner.

Bike Rally – teambuilding op de fiets!
Eén van de fietstours van Domstad Bike Tours is de Bike Rally. Daarbij wordt uw groep opgedeeld in verschillende kleinere groepen en gaat ieder team op pad om zoveel mogelijk punten te halen. Dat kan door vragen goed te beantwoorden, door als eerste bij een stop aan te komen, óf door de ‘Bike Rally’ te winnen (een fietsrace halverwege de tour). Dit is hét uitstapje, als u met uw collega’s op een leuke, actieve manier aan teambuilding wilt doen!

De prijs van de Bike Rally is € 25,50 (incl BTW). Deze prijs is inclusief een drankje uit de Hollandse bar (koffie/thee, tapbier, frisdrank) onderweg. In totaal duurt de tour ongeveer 2,5 uur.

Ook voor uw complete dagje uit!
Indien u dat wenst, regelt Domstad Bike Tours uw complete dag uit. Inclusief een lekkere lunch, picknick, een gezellige workshop en een diner. Er zijn al complete dagprogramma’s vanaf € 84,50 (inclusief fietstour met drankje, workshop en drie-gangen-diner). Ook hebben we fiets-kano-combinaties naar bijvoorbeeld Fort aan de Klop. Daarbij peddelt u met de kano naar het fort, en na een rondleiding en drankje daar, fietsen we terug naar de stad. De totale kosten voor dit uitje bedragen € 42,00 per persoon (incl BTW). Uiteraard is het ook mogelijk om deze tour uit te breiden met een lekkere lunch of borrel op het fort. Vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aan!

Had u zelf al een bepaald programma in gedachte? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Domstad Bike Tours.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie