ActiviteitRecensies

Stuntman (m/v) voor 1 dag...

Die spectaculaire stunts in films. Je hebt je vast wel eens afgevraagd hoe ze dat toch doen? EndorfinE Producties geeft je een blik achter de schermen van de bijzondere wereld van stunts en special effects. Een spectaculair bedrijfsuitje wat je gedaan moet hebben.

 • Afbeelding van Stuntman (m/v) voor 1 dag...
 • Aanbieder
  EndorfinE Producties
 • Richtprijs
  vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW
 • Duur
  In overleg
 • Aantal personen
  van 8 tot 200 personen
 • Locatie(s)
  DeFabrique in Utrecht
Een dag weg met collega's of na een lange en vermoeiende vergadering nog even stoom afblazen? Bij EndorfinE Producties zit je hiervoor aan het goede adres. Het programma "Stuntman (m/v) voor 1 dag..." biedt vele mogelijkheden. Er wordt een passend programma voor je samengesteld waar je nog lang over zult napraten. De vaste "stunt" locatie is in DeFabrique in Utrecht. Op twee etages van ruim 500 m² hebben we de sets opgebouwd. Elke stunt vindt plaats op een set die de perfecte omgeving weergeeft om alles er zo echt mogelijk uit te laten zien.

Eigen locatie
Naast het programma op de locatie in Utrecht is het ook mogelijk om de stunts op een eigen locatie te doen. Je kantoor verandert in een filmset en ineens zit je niet meer rustig aan je bureau, maar ben je in een hevig gevecht gewikkeld met de baas. Het kantoor zal nooit meer hetzelfde zijn na een dagje met EndorfinE Producties.

Stunts
Het programma "Stuntman (m/v) voor 1 dag..." bestaat uit verschillende stunts. Al deze stunts zullen plaats vinden onder begeleiding van ervaren mensen (zij zijn zelf werkzaam als stuntman of vrouw). De instructeurs maken je gedurende een workshop wegwijs in de wereld van stunts en special effects. De stunts waaruit gekozen kan worden zijn Carhit, Filmgevecht, Sprong door een brandend venster, Ratchet Stunt, Abseilen en Special Effects. Alle stunts worden zo uitgevoerd dat het er op camera allemaal heel echt uitziet. Dit is niet voor niks, want alles wordt op camera vastgelegd. Na afloop van het programma worden de beelden gezamenlijk teruggekeken. Alle collega's kunnen dus meegenieten van je eigen stunts. Heb je tijdens het stunten nog niet genoeg gelachen, dan gebeurt dat zeker bij het terugkijken.

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met EndorfinE Producties.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie