ActiviteitRecensies

Preston Palace - Optimaal, onbeperkt en onbezorgd genieten!

Preston Palace heeft de ruimte en faciliteiten voor familie- en bedrijfsfeesten, bruiloften en recepties. Je kunt natuurlijk met je gasten het uitgaanscentrum of het optreden van een bekende artiest bezoeken, maar daarnaast beschikt Preston Palace over sfeervolle zalen waar je met je gezelschap een besloten feest kunt vieren.

 • Afbeelding van Preston Palace - Optimaal, onbeperkt en onbezorgd genieten!
 • Aanbieder
  Preston Palace
 • Richtprijs
  vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW
 • Duur
  In overleg
 • Aantal personen
  vanaf 1 personen
 • Locatie(s)
  Almelo
Zoals de imposante Preston Hall en de recentelijk gerenoveerde Boekerie, een zaal met een nostalgische bibliotheeksfeer. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er de vergaderzalen voorzien van alle hedendaagse gemakken. De Preston Hall en de huisbioscoop met zeventig riante zitplaatsen, lenen zich uitstekend voor seminars en congressen.

De invulling van uw verblijf in Preston Palace bepaalt u zelf. Er is zoveel te doen! U kiest wat u het meeste aanspreekt. Het hotel heeft modern ingerichte kamers, waardoor u langer van uw verblijf kunt genieten. In het uitgaanscentrum zijn vele spelfaciliteiten, binnen- en buitenterrassen, grote verscheidenheid aan barretjes, buffetten en live entertainment. Daarnaast is er het subtropische zwemparadijs met saunafaciliteiten, stoombad en zonnehemels. Een bezoek aan onze spectaculaire, nieuwe indoor-kermis is beslist een aanrader! Om het u gemakkelijk te maken, zijn er zeer complete arrangementen voor u samengesteld.

Wat een verblijf extra bijzonder maakt, is het prijskaartje. U betaalt één tarief voor een compleet arrangement. Het eten, de drankjes, de spelmogelijkheden, het zwem- en saunaparadijs en het entertainment zijn bij de prijs inbegrepen! Om optimaal, onbeperkt en onbezorgd van uw verblijf te genieten.

Naast de standaardarrangementen worden ook feestarrangementen op maat gemaakt. Wilt u meer informatie of een offerte op maat neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Preston Palace.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie