ActiviteitRecensies

Groepsactiviteiten in Drenthe

Joytime Vrijetijds Aktiviteiten is een bedrijf gelegen in het groene hart van Drenthe, Grolloo. Wij bieden complete programma's op het gebied van vrijetijdsactiviteiten. Deelname mogelijk voor iedereen is ons motto.

 • Afbeelding van Groepsactiviteiten in Drenthe
 • Afbeelding 1 van Groepsactiviteiten in Drenthe
 • Afbeelding 2 van Groepsactiviteiten in Drenthe
 • Afbeelding 3 van Groepsactiviteiten in Drenthe
 • Aanbieder
  Joytime Vrijetijds Aktiviteiten
 • Richtprijs
  vanaf € 15,00 p.p. incl. BTW
 • Duur
  2 - 8 uur
 • Aantal personen
  vanaf 10 personen
 • Locatie(s)
  Grolloo
Joytime Vrijetijds Aktiviteiten is een bedrijf gelegen in het groene hart van Drenthe, Grolloo. Wij bieden complete programma's op het gebied van vrijetijdsactiviteiten.

Groepsactiviteiten
Survival, dat klinkt in eerste instantie erg zwaar. Soms wil men natuurlijk afzien. Maar zeker 80% van onze klanten heeft een groep mensen samengesteld van allerlei leeftijden en wisselende conditie. Het is voor ons belangrijk dat alle deelnemers een plezierige, veilige dag beleven en met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Enkele voorbeelden:

Mountainbiken
Na een introductie over het gebruik van de mountainbike gaat u met onze begeleider de prachtige bossen rond Grolloo in. Modder, mul zand, slingerpaadjes, een ervaring die veel voldoening geeft.

Hand- en kruisboogschieten
Een kennismaking met dit fenomeen waarbij concentratie een vereiste is. Houding en techniek zijn erg belangrijk. Hebt u dit éénmaal onder de knie dan is uw persoonlijke score vaak verrassend!

Minisurvival
Samenwerking met een gezellig wedstrijdgevoel. Werken in kleinere groepen waarbij u de andere deelnemers van uw groep toch gedurende de dag steeds weer ontmoet. Per onderdeel moet u circa 1 uur tellen. Het programma stelt u zelf samen doordat u kunt kiezen uit: Touwoverspanning over het water en tokkelen vanaf onze toren, klimmen en abseilen, , met een kompas aan de wandel, boogschieten, buksschieten, mountainbiken of een orientatiepuzzelloop en afsluitend vlotten bouwen en een gezamenlijke vlottenrace.

Nu ook hartje winter activiteiten op onze geïsoleerde en aangenaam verwarmde deel. Bijv. indoorklimmen en boogschieten. In combinatie met een stamppotbuffet ideaal als winterarrangement.

Zeer geliefde avondactiviteiten:

Griezeltochten
Rondom Grolloo is het aardedonker............ Ver voorbij de laatste lantaarnpaal is het zover. In kleine groepjes wordt u in het bos uitgezet. Volledig afhankelijk van uw naasten die avond loopt u ca. 2 uur in spanning 4 à 5 km, onderweg een rustgevend drankje, toch maar verder, …… en dan... Beleef het, ervaar het, spreek erover mee!

Dropping
Wie kan het zich niet meer herinneren, alleen met je groepje in het donkere bos. Hoe kom je weer terug. Bij ons hebt u de keuze uit de normale variant en de luxe dropping. Kaart en kompas spelen hierbij een belangrijke rol.

Smokkelspel

Nog ver van de grens, met maar 1 doel voor ogen. Uw kostbare smokkelgoederen moeten onbeschadigd en op tijd arriveren. De douane ligt op de loer...

Speurpuzzel of Kompastocht
Zorg dat je op je route blijft!

Speciale programma's

Westerngames
Het westerncircuit bestaat uit een aantal schietonderdelen, maar bevat ook ludieke elementen zoals het hoefijzerwerpen, spijkerslaan, boomstamzagen, bierpulschuiven en spijkerbroek hangen. De westerngames zijn gegarandeerd een succes

Variathlon
De variathlon bestaat uit twee dagdelen. Tijdens het eerste dagdeel wordt er in kleine groepjes een aantal proeven uitgevoerd die een beroep doen op de kennis en de vaardigheden van de deelnemers. Het tweede dagdeel is in beginsel meer fysiek en wordt deels samen en deels in estafette afgewerkt. Uitgangspunt is dat iedereen deel kan nemen. Aanpassing van de formule is daarom zowel in tijd als in aantal en soort proeven mogelijk.

Arrangementen op Maat
Geheel naar uw wens en aangepast op uw budget stellen wij een programma samen. Bij grotere groepen bestaat zo de mogelijkheid om een aantal verschillende activiteiten te kiezen waardoor het programma voor elk wat wils bevat.

Catering
Behalve voor activiteiten kunt u ook voor de catering bij ons terecht. Ten slotte kan een goed verzorgde maaltijd een belangrijk onderdeel zijn van een geslaagde dag.

>Enkele voorbeelden:
Barbecue, steengrillen, stamppotbuffet, koud-warm buffet, Drentse koffietafel, Picknicklunch, zelf uw pannenkoeken bakken of gewoon een drankje met wat hapjes aan de bar. U zegt het maar.

Voor vragen of een offerte kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Joytime Vrijetijds Aktiviteiten.
Historie
 • Nog geen pagina bezocht
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de beste dagje uit kortingen.
*
*
Advertentie